Închide meniul

Anamaria Prodan a criticat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Nu se face primăvară cu o floare!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 13:32

Reclamă
Anamaria Prodan a criticat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Nu se face primăvară cu o floare!

Anamaria Prodan a criticat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci/ Profimedia

Anamaria Prodan a criticat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Impresara susţine că fundaşul, ajuns la 33 de ani, nu va putea face faţă la gruparea roş-albastră, pregătită de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş este al patrulea transfer realizat de FCSB în această vară, după Siyanbonga Ngezana, Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă.

Anamaria Prodan a criticat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Anamaria Prodan susţine că Vlad Chiricheş va fi cu siguranţă, un jucător cu personalitate în vestiar, prin prisma experienţei sale. Cu toate acestea, impresara este de părere că la vârsta de 33 de ani, fundaşul nu este transferul de care avea nevoie FCSB.

Anamaria Prodan a mai declarat că fotbaliştii tineri sunt potriviţi pentru echipele care îşi doresc performanţă.

„Nu se face primăvară cu o floare, niciodată. Chiri a ajuns la o vârstă, a fost un fotbalist serios, care a lăsat o urmă în fotbalul românesc. Dar nu știu ce ar mai putea face Chiricheș acum, la 33 de ani. E vorba despre experiență, că vestiarul se uită la el cu drag și cu respect, dar e greu și pentru Ronaldo azi, când vin puștii ăștia care aleargă pe lângă el de nu-i mai vede.

Reclamă
Reclamă

Dacă vrei performanță, trebuie să gândești cu creierul, nu cu inima. Trebuie să-ți iei fotbaliști tineri, dornici de performanță, care nu s-au plafonat. De-asta cluburile din România ajung în faliment, în insolvență, pentru că nimeni n-are treabă cu managementul, nu sunt pregătiți să conducă”, a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

Nici Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Fostul mare portar al stelei nu crede că fundaşul de 33 de ani mai poate face diferenţa pentru formaţia roş-albastră.

Duckadam consideră că revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB este ai mult o ambiţie a patronului Gigi Becali, chiar dacă această revenire o costă pe FCSB o sumă importantă de bani.

Reclamă

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheş, cât şi pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Cred că este o ambiţie a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheş, chiar dacă îl costă, il arde puţin la buzunare. Mai departe, nu ştiu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheş să facă diferenţa. Eu m-aş bucura să nu se accidenteze şi să joace.

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunţat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheş care nu prea a mai jucat”, a declarat Helmut Ducladam, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și