Închide meniul
Foto

„L-am construit cărămidă cu cărămidă!” Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf: „E penibil!”

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 19:31

Reclamă
„L-am construit cărămidă cu cărămidă!” Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf: „E penibil!”

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan / Colaj Hepta/AS.ro

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara nu s-a ferit de cuvinte și și-a atacat, din nou, fostul soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia a avut acum un verdict dur pentru „Reghe”. Aceasta a spus că, în opinia sa, fostul soț va ajunge la Liga a 2-a, având în vedere că nu a confirmat la nicio formație, în ultima perioadă.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf

Impresara este de părere că Laurențiu Reghecampf se întreaptă într-o direcție greșită și că acesta este motivul principal pentru care acesta nu mai face performanță.

Anamaria Prodan a dezvăluit că l-a construit „cărămidă cu cărămidă” pe „Reghe” și crede că acesta a căzut de la înălțime, la un nivel la care o mai poate antrena doar pe FC Botoșani, în România.

„M-a atacat pentru că am lăsat toate procesele în mâna avocaților, pentru că nu mă mai interesează nimic. Adevărul e că ,un an de zile, am fost plecată prin toată lumea, am încercat să-mi salvez mama de cancer și am colindat peste tot. Și într-adevăr, un an am fost plecată.

Reclamă

Eu nu m-am gândit că omul pe care eu l-am construit cărămidă cu cărămidă, poate să premediteze ce-am făcut eu lângă mama mea. Este urât tot ceea ce face în condițiile în care tot fotbalul românesc știe cine a fost și ce am făcut eu de el. În condițiile în care nu există personaj din fotbalul românesc care să nu mă fi sunat să-mi zică că e penibil ca om.

El va ajunge în situația în care nu va avea cu ce să-și hrănească familia. Va ajunge în liga a doua în cel mai scurt timp, veți vedea. Eu îl cunosc cel mai bine, eu l-am montat piesă cu piesă. Eu știu exact cine este și ce poate. Cât a stat alături de mine, a jucat finală de Champions League în Asia.

Oare de ce au plecat oamenii de lângă el? Că au vrut performanță și au realizat în ce direcție se duce el. Trăiește doar din rezilieri. În România ar mai putea antrena la Botoșani, la echipe d-astea”, a spus Anamaria Prodan, la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. Vedeta a avut o reacție devastatoare și l-a sfătuit pe fostul ei soț să nu-și părăsească copiii. Aceasta a mai oferit detalii și despre relația pe care o are cu Ronald Gavril.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul mai are un fiu alături de actuala sa parteneră, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani. De asemenea, „Reghe” mai are doi băieți, din mariajele cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, pe Luca și pe Bebeto.

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent!”, a declarat Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și