Închide meniul

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali. Câţi jucători de la FCSB mai are sub contract. „Nu ştiu dacă ştie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 19:15

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali. Câţi jucători de la FCSB mai are sub contract. „Nu ştiu dacă ştie

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Anamaria Prodan surprinde şi îl înfruntă din nou pe Gigi Becali. Impresarul susţine că are în continuare jucători de la FCSB sub contract, chiar dacă patronul roş-albaştrilor a anunţat că toţi îşi vor „rupe” unilateral înţelegerile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul a pornit după ce soţia lui Laurenţiu Reghecampf a ratat transferul uriaş al lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atacantul nu şi-a mai dorit să fie reprezentat de Anamaria Prodan şi a semnat cu firma verilor Becali.

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Agentul de jucători l-a atacat atunci în termeni duri pe latifundiarul din Pipera, iar replica omului de afaceri nu s-a lăsat mult aşteptată. Chiar şi aşa, Anamaria Prodan anunţă că încă impresariază fotbalişti de la vicecampioana României.

Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele.

Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă

Cunoscutul impresar a avut o reacţie acidă la adresa patronului de la FCSB.

Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar.

În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man se află în proces cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a deschis un proces împotriva lui Dennis Man, după ce acesta a rupt contractul cu impresara înainte de transferul la Parma. În primă instanţă, Anamaria Prodan a câştigat 350.000 de euro.

Dennis Man a fost impresariat de Anamaria Prodan, până la transferul său la Parma. Atunci, fostul jucător al celor de la FCSB a încheiat un contract cu firma de impresari a verilor Becali. Giovanni Becali a fost cel care s-a ocupat de transferul lui Man la Parma.

Anamaria Prodan a declarat că transferul lui Dennis Man la FCSB, care s-a ridicat la 13 milioane de euro, i se datorează. Prodan a fost cea care l-a adus pe Man la FCSB de la UTA, convingându-l pe Gigi Becali să îl ia la echipă când era doar un copil.

Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare. Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani„, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Pe lângă Dennis Man, şi Ianis Stoica a fost adus la FCSB tot de Anamaria Prodan. Acesta a fost dat de asemenea în judecată de Anamaria Prodan, după ce a semnat cu impresarul Ioan Becali.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, în scandal cu Gigi Becali
  • Câţi jucători de la FCSB mai are sub contract

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și