Închide meniul

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova: „Nu există prietenie între Reghecampf şi Rotaru! Îi e teamă de tot!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 13:37

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova: „Nu există prietenie între Reghecampf şi Rotaru! Îi e teamă de tot!

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova. Celebra impresară a anunţat că „nu există prietenie” între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru, astfel că antrenorul nu va renunţa la clauza de 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, în spatele rivalelor CFR Cluj și FCSB. În Cupa României, echipa lui Reghecampf a fost eliminată în semifinale, de Sepsi.

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova

„Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani.

Laur are nevoie de cineva puternic. Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

Reclamă

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Preşedintele oltenilor a vorbit despre situaţia lui „Reghe” chiar după România – Finlanda 1-0.

„Eu am spus că e un antrenor sub contract și că luni, la reunire, vedem cine se va prezenta. Nu mențin niciun suspans. Sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât. El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi! Dacă sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, sunt din niște motive întemeiate”, a declarat Sorin Cârţu.

Ce a declarat Mihai Rotaru despre Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a oferit declaraţii în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf la clubul din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf este încă antrenorul Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, avut o declaraţie prin care lasă de înţeles că orice este posibil în situaţia antrenorului.

„Nu mă întrebați. Vă rog, nu mă întrebați. Laurențiu Reghcampf este antrenorul nostru. În mod normal, ne vedem duminică seară, la venirea în Craiova. Luni, antrenamente. Nu am altceva să vă comunic. În mod normal, dacă nu se întâmplă alte lucruri… în acest moment, nu avem o despărțire de Laurențiu Reghecampf. Repet, este antrenorul nostru.

Laurențiu Reghecampf este prietenul meu și mergem înainte. Ce se va întâmpla într-o lună-două-trei, o săptămână, știți că suntem într-un fotbal balcanic, mioritic și lucrurile nu sunt predictibile. Noi încercăm să dăm predictibilitate acestui fenomen, dar nu ne reușește întotdeauna”, a dcelarat Mihai Rotaru, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și