Închide meniul

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Sunt discuții din motive întemeiate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 11:45

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Sunt discuții din motive întemeiate!

Sorin Cârţu este preşedintele Universităţii Craiova, în timp ce Laurenţiu Reghecampf este antrenorul oltenilor

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Preşedintele oltenilor a vorbit despre situaţia lui „Reghe” chiar după România – Finlanda 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, în spatele rivalelor CFR Cluj și FCSB. În Cupa României, echipa lui Reghecampf a fost eliminată în semifinale, de Sepsi.

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

„Eu am spus că e un antrenor sub contract și că luni, la reunire, vedem cine se va prezenta. Nu mențin niciun suspans. Sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât.

El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi! Dacă sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, sunt din niște motive întemeiate”, a declarat Sorin Cârţu.

Ce a declarat Mihai Rotaru despre Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a oferit declaraţii în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf la clubul din Bănie.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf este încă antrenorul Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, avut o declaraţie prin care lasă de înţeles că orice este posibil în situaţia antrenorului.

„Nu mă întrebați. Vă rog, nu mă întrebați. Laurențiu Reghcampf este antrenorul nostru. În mod normal, ne vedem duminică seară, la venirea în Craiova. Luni, antrenamente. Nu am altceva să vă comunic. În mod normal, dacă nu se întâmplă alte lucruri… în acest moment, nu avem o despărțire de Laurențiu Reghecampf. Repet, este antrenorul nostru.

Laurențiu Reghecampf este prietenul meu și mergem înainte. Ce se va întâmpla într-o lună-două-trei, o săptămână, știți că suntem într-un fotbal balcanic, mioritic și lucrurile nu sunt predictibile. Noi încercăm să dăm predictibilitate acestui fenomen, dar nu ne reușește întotdeauna”, a dcelarat Mihai Rotaru, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul clar făcut de Laurențiu Reghecampf despre situația reală de la Craiova

Reghe are un mesaj clar pentru Mihai Rotaru, căruia îi transmite că nu pleacă din Bănie dacă nu i se achită clauza din contract de 300.000 de euro.

”Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Reghecampf, citat de prosport.ro.

Totodată, chiar și președintele Sorin Cârțu a venit cu un mesaj enigmatic, prin care lăsa să se înțeleagă că Reghe ar putea să nu mai fie antrenorul echipei luni, atunci când are loc reunirea lotului Universității Craiova.

”Nu comentez. Nici nu infirm, nici nu confirm. Vedem, așteptați ziua de luni. Luni este reunirea echipei. Eu știu dacă îl văd acolo sau nu, dar nu comentez așa ceva. Este antrenor sub contract, ce să comentez eu despre Reghe? Nu discut așa ceva.

Noi vrem mai mult, dar la sfârșit le tot zbârcim. Este normal să facem o balanță din asta. Ce oferi tu? Noi oferim condiții deosebite, bani, exact ce trebuie. Noi vrem campionat, trofee, anul ăsta nu am luat nimic, e normal să fim nemulțumiți”, a spus Sorin Cârțu, citat de digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și