Închide meniul
Foto

Andrea Compagno a dezvăluit cum a ajuns să poarte numărul 9 la FCSB. Cum îl ajută iubita să scape de criticile lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 8:59 / Actualizat: 3 iulie 2023, 17:32

Andrea Compagno a dezvăluit cum a ajuns să poarte numărul 9 la FCSB. Cum îl ajută iubita să scape de criticile lui Gigi Becali

Andrea Compagno a dezvăluit cum a ajuns să poarte numărul 9 la FCSB. Cum îl ajută iubita să scape de criticile lui Gigi Becali

Andrea Compagno, alături de iubita lui / Instagram

Andrea Compagno, golgheterul roş-albaştrilor, a dezvăluit cum a ajuns să poarte numărul 9 la FCSB. Atacantul care a marcat 20 de goluri în ediţia trecută a Ligii 1, a oferit detalii din cantonamentul din Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno este în mare formă şi a marcat în amicalul cu Anderlecht. A făcut show alături de Florinel Coman, chiar dacă vicecampioana României a cedat pe final, scor 2-5.

Andrea Compagno a dezvăluit cum a ajuns să poarte numărul 9 la FCSB

A fost primul meci în care jucătorul de 27 de ani a purtat numărul 9 pe spate. Sezonul trecut, acesta i-a aparţinut lui Ianis Stoica.

Nu neapărat (n.r. dacă şi-a dorit numărul 9). Dar dacă tot era liber acum, am zis să îl port, până la urmă e definitoriu pentru un atacant. Când am ajuns în România, la FCU, era ocupat numărul 9, la FCSB, când am venit, la fel, îl purta altcineva„, a declarat Andrea Compagno pentru gsp.ro.

Ianis Stoica a avut tricoul cu numărul 9 până în iarnă, când tânărul atacant a fost împrumutat la U Cluj. Ulterior, niciun alt jucător nu a preluat acest număr, până la finalul stagiunii.

Reclamă

Atacantul italian a recunoscut modul prin care iubita îl ajută, involuntar, să scape de criticile lui Gigi Becali. Compagno urmăreşte foarte rar emisiunile TV în care Gigi Becali răbufneşte la adresa jucătorilor şi a staff-ului tehnic.

(Reporter: Te uiți la emisiunile de analiză, de la televiziunile de sport?) Mă mai uit, dar nu prea mult, iubita mea nu înțelege limba română și vrea să se uite la altceva, în italiană„, a mai spus Compagno.

Andrea Compagno a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului, în sezonul trecut. Vârful italian a fost golgheterul echipei, reuşind să marcheze 16 goluri, în cele 32 de meciuri bifate pentru roş-albaştri.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Alexandru Băluţă, primul transfer realizat de FCSB în această vară, va purta numărul 25, în timp cu Damjan Djokovic, al doilea jucător transferat de roş-albaştrii în această perioadă de mercato, va evolua cu numărul 88 pe tricou.

Florinel Coman şi Andrea Compagno, show total în prima repriză a amicalului cu Anderlecht

Se anunţă un sezon mare pentru Florinel Coman şi Andrea Compagno. Cei doi sunt la turaţie maximă şi au marcat primele goluri ale verii pentru vicecampioana României.

Florinel Coman are un nou impresar! Extrema lui FCSB a semnat cu Federico Pastorello, un cunoscut agent italian. Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Cel mai probabil numărul 7 al echipei lui Gigi Becali îşi doreşte să prindă un transfer important în străinătate.

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a pierdut fără drept de apel partida care s-a jucat în condiţii speciale. Au fost două reprize de 60 de minute. Florinel Coman (12) şi Andrea Compagno (40) au marcat golurile vicecampioanei României. Pentru belgieni au punctat Benito Raman (16, 59), Dryer (107), Arnstad (118) şi Sardella (120).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și