Închide meniul

Andrea Compagno, noul număr 9 de la FCSB! Ce numere vor purta Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 17:46

Reclamă
Andrea Compagno, noul număr 9 de la FCSB! Ce numere vor purta Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic

Andrea Compagno a trimis mingea în bară în FCSB - Universitatea Craiova

Andrea Compagno / Hepta

Andrea Compagno este noul număr 9 de la FCSB. Jucătorii transferaţi de roş-albaştri în această vară, anume Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic, vor purta numerele 25, respectiv 88, în noul sezon la trupa vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este în prezent în cantonament, în Olanda. Roş-albaştrii au mai multe meciuri amicale programate, în două dintre ele urmând să întâlnească Anderlecht şi PAOK.

Andrea Compagno, noul număr 9 de la FCSB

Andrea Compagno va fi noul număr 9 de la FCSB, în următorul sezon competiţional. În stagiunea precedentă, acest tricou a fost purtat de Ianis Stoica, până în iarnă, când tânărul atacant a fost împrumutat la U Cluj.

Ulterior, nimeni nu a mai preluat tricoul cu numărul 9, până la finalul stagiunii.

Astfel, conform site-ului celor de la FCSB, Andrea Compagno va fi nouarul echipei în sezonul viitor, sezon în care roş-albaştrii au ca obiectiv câştigarea titlului.

Reclamă

Andrea Compagno a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului, în sezonul trecut. Vârful italian a fost golgheterul echipei, reuşind să marcheze 16 goluri, în cele 32 de meciuri bifate pentru roş-albaştri.

De cealaltă parte, Alexandru Băluţă, primul transfer realizat de FCSB în această vară, va purta numărul 25, în timp cu Damjan Djokovic, al doilea jucător transferat de roş-albaştrii în această perioadă de mercato, va evolua cu numărul 88 pe tricou.

Pe lângă Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic, FCSB s-a înţeles şi cu Siyanbonga Ngezana. Fundaşul central sud-african este aşteptat în cantonamentul roş-albaştrilor din Olanda, urmând să fie prezentat oficial în următoarea perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Andrea Compagno la FCSB şi a dezminţit informaţiile apărute care susţineau că patronul roş-albaştrilor şi-ar dori despărţirea de atacantul italian.

Asta nu înseamnă că Becali nu vrea concurenţă în atacul vicecampioanei. De aceea, a negociat venirea lui Arnold Garita, care însă a picat din motive financiare.

„Nu prea stăm bine și trebuie să aducem un fundaș central neapărat. În atac n-am de ce să mai aduc. Am văzut și minciunile alea că Becali renunță la Compagno.

Nu înțeleg de unde au dedus ei și au scris în ziare că nu îl vreau. Dacă aduc un atacant, pentru că am numai unul, înseamnă că renunț la Compagno? Dacă nu aduci, se zice că Becali stă numai într-un atacant. Dacă aduci, zic că vrei să renunți la Compagno”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Atacantul de 27 de ani cotat la 2.5 milioane de euro vine după un sezon în care a marcat 21 de goluri, în 39 de meciuri, disputate pentru FC U Craiova 1948 şi FCSB. El a ajuns la echipa lui Gigi pentru 1.5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și