Închide meniul

Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic”

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 10:08

Reclamă
Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic

Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: "Nu pot să îmi explic"

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1. Fostul atacant de la FCU Craiova şi FCSB s-a transferat în această iarnă în China, după ce nu a mai fost dorit de Gigi Becali la formaţia roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno urmăreşte în continuare ce se întâmplă în România şi nu îşi poate explica situţia din clasament a echipei patronate de Adrian Mititelu.

Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic”

FCU Craiova se află în acest moment pe locul 14, loc de baraj, cu 22 de puncte, şi a părăsit ultimul loc, după victoria cu U Cluj din ultima etapă, scor 3-2.

Andrea Compagno nu îşi explică însă cum echipa lui Adrian Mititelu a ajuns în această situaţie, fiind de părere că valoarea formaţiei din Bănie este mult mai mare faţă de locul arătat în acest moment în clasament:

„Acum am văzut că au obținut o victorie foarte importantă, sunt foarte fericit și sper că pot să rămână aici (n.r. – în prima ligă). Cunosc echipa, cunosc valoarea pe care o are FCU și nu pot să-mi explic cum e situația din clasament așa”, a declarat Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a evoluat la FCU Craiova în perioada iulie 2020 – august 2022. El a venit din postura de jucător liber de contract şi s-a transferat la echipa lui Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro. În Bănie, el a marcat 26 de goluri în 61 de meciuri şi a contribuit la promovarea echipei în Liga 1, în 2021.

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul în Liga 1. În acest sezon din Liga 1, Andrea Compagno a evoluat în 18 partide şi a marcat de 4 ori. Ajuns în China, el a reuşit să înscrie deja 5 goluri în 6 meciuri.

Compagno şi-a felicitat foştii colegi pentru titlul cucerit după victoria cu Farul şi a declarat că s-ar bucura să primească o medalie de campion. Compagno a mai spus că a decis să plece de la FCSB din cauza lui Gigi Becali:

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația.

A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a declarat Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și