Închide meniul

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 22:01

Reclamă
Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul în Liga 1. Atacantul italian a părăsit campionatul din România în această iarnă, atunci când s-a transferat în China, la Tianjin Jinmen Tiger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat sezonul acesta titlul în Liga 1, după o pauză de nouă ani, iar atacantul italian a contribuit şi el la succesul roş-albaştrilor.

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali

În acest sezon din Liga 1, Andrea Compagno a evoluat în 18 partide şi a marcat de 4 ori. Ajuns în China, el a reuşit să înscrie deja 5 goluri în 6 meciuri.

Compagno şi-a felicitat foştii colegi pentru titlul cucerit după victoria cu Farul şi a declarat că s-ar bucura să primească o medalie de campion. Compagno a mai spus că a decis să plece de la FCSB din cauza lui Gigi Becali:

„Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Reclamă

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația.

A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a declarat Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare!

FC Botoşani a dat lovitura în finalul partidei, învingând-o pe Petrolul în deplasare. Sadiku a marcat în minutul 87 al partidei, iar Petrlul – FC Botoşani s-a terminat 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 71 al meciului, Sergiu Hanca a ratat o lovitură de la 11 metri.

FC Botoşani are acum 3 puncte peste Dinamo, cu două etape înainte de finalul play-out-ului. „Roş-albii” sunt pe locul 9 în play-out, poziţie de pe care se retrogradează direct în Liga a 2-a.

„Viața mea o’mpart alături de Botoșani”, a scris Mihai Stoica pe Facebook după victoria Botoşaniului, aluzie la versurile celebrului imn al lui FC Voluntari.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger Vezi toate știrile
Citește și