Închide meniul

Andrea Compagno a lăudat în Italia un jucător din Liga 1: „O valoare absolută”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 20:57

Reclamă
Andrea Compagno a lăudat în Italia un jucător din Liga 1: O valoare absolută”

"Te simţi apreciat la FCSB?". Andrea Compagno, pus în încurcătură

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno a lăudat în Italia un jucător din Liga 1. Atacantul italian al lui FCSB l-a elogiat pe portarul Mihai Popa, care s-a transferat de la FC Voluntari la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popa era dorit şi de Genoa, echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş.

Andrea Compagno a lăudat în Italia un jucător din Liga 1: „O valoare absolută”

În cele din urmă, portarul de 22 de ani al lui FC Voluntari a semnat cu Torino.

Popa este un portar cu adevărat valoros. Am jucat împotriva lui de două ori anul acesta şi mi se pare de mare perspectivă. Dă siguranţă echipei, a făcut două salvări nebuneşti împotriva noastră, aşa că sigur Torino a luat un portar de o valoare absolută”, a declarat Andrea Compagno pentru toronews.net.

Mihai Popa a semnat un contract pe 3 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.

Reclamă

El va avea un salariu de 220.000 de euro pe an, la care s-ar putea adăuga anumite bonusuri.

Mihai Popa a semnat cu Torino! Transfer de vis pentru portarul de la FC Voluntari

Mihai Popa a semnat cu Torino. Portarul de la FC Voluntari a prins un transfer de vis în Serie A. În vârstă de 22 de ani, Popa a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Liga 1, în acest sezon.

Mihai Popa a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Torino, trupă care se află pe locul 11 în Serie A. Conform eurosport.ro, italienii au plătit 200.000 de euro în schimbul portarului român, însă Vountari nu se va alege cu nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Întreaga sumă va fi împărţită între impresari şi cluburile la care a evoluat, în trecut, Popa. De asemenea, este de menţionat că portarul devine liber de contract la finalul sezonului.

Mihai Popa a fost transferat de Torino ca variantă de rezerv pentru titularul indiscutabil al postului, Vanja Milinkovic-Savic.

Mihai Popa a bifat 36 de meciuri pentru Voluntari, în actualul sezon, reprezentând unul dintre titularii de bază din trupa lui Liviu Ciobotariu.

Mihai Popa a fost aproape de un transfer la CFR Cluj

CFR Cluj a fost şi ea pe urmele lui Mihai Popa. Suma de transfer cerută de Voluntari a fost de 1 milion de euro, după cum au anunţat oficialii clubului, într-un comunicat emis pe pagina oficială de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari Holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității. Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, notau ilfovenii, în vară.

Reclamă

Mihai Popa are o cotă de piaţă de un milion de euro, potrivit Transfermarkt. Şi-a făcut junioratul la Farul lui Hagi şi a mai jucat pentru Astra şi Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și