Închide meniul

Mihai Popa a semnat cu Torino! Transfer de vis pentru portarul de la FC Voluntari

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 11:09

Reclamă
Mihai Popa a semnat cu Torino! Transfer de vis pentru portarul de la FC Voluntari

Mihai Popa a semnat cu Torino

Mihai Popa a semnat cu Torino! Portarul de la FC Voluntari a prins un transfer de vis în Serie A. În vârstă de 22 de ani, Popa a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Liga 1, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popa evoluează la Voluntari din vara lui 2021, atunci când era transferat de ilfoveni de la Astra.

Mihai Popa a semnat cu Torino

Mihai Popa a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Torino, trupă care se află pe locul 11 în Serie A. Conform eurosport.ro, italienii au plătit 200.000 de euro în schimbul portarului român, însă Vountari nu se va alege cu nimic.

Întreaga sumă va fi împărţită între impresari şi cluburile la care a evoluat, în trecut, Popa. De asemenea, este de menţionat că portarul devine liber de contract la finalul sezonului.

Mihai Popa a fost transferat de Torino ca variantă de rezerv pentru titularul indiscutabil al postului, Vanja Milinkovic-Savic.

Reclamă

Mihai Popa a bifat 36 de meciuri pentru Voluntari, în actualul sezon, reprezentând unul dintre titularii de bază din trupa lui Liviu Ciobotariu.

Mihai Popa a fost aproape de un transfer la CFR Cluj

CFR Cluj a fost şi ea pe urmele lui Mihai Popa. Suma de transfer cerută de Voluntari a fost de 1 milion de euro, după cum au anunţat oficialii clubului, într-un comunicat emis pe pagina oficială de Facebook, în urmă cu ceva timp.

„Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari Holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității. Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, notau ilfovenii, în vară.

Mihai Popa are o cotă de piaţă de un milion de euro, potrivit Transfermarkt. Şi-a făcut junioratul la Farul lui Hagi şi a mai jucat pentru Astra şi Rapid.

Voluntari, victorie cu Mioveni în ultima etapă

FC Voluntari a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nemec, în minutul 21, din centrarea lui Ricardinho.

FC Voluntari este pe locul 3 în play-out, cu 30 de puncte, iar CS Mioveni rămâne ultima clasată, cu doar 11 puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și