Închide meniul

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 21:18

Reclamă
Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul, pe Arena Națională. din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui gol, Andrea Compagno a preluat din nou șefia golgheterilor din Liga 1, cu 18 goluri, depășindu-l pe Marko Dugandzic.

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul

După ce a consultat sistemul VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 33, iar Andrea Compagno a deschis scorul împotriva Farului. A fost cel de-al 18-lea gol al sezonului pentru italian. Marko Dugandzic a înscris și el din penalty în meciul din această etapă al Rapidului cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Înainte de meciul de pe Arena Națională, cei doi atacanți erau ambii la cota 17. Italianul este acum din nou lider în acest clasament.

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Antrenorul cipriot a oferit explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali.

Reclamă

FCSB – Farul, derby-ul de pe Arena Națională, poate fi decisiv în lupta la titlu. Vicecampioana României ocupă locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, „marinarii” sunt lideri, cu 39 de puncte.

„Hristos a înviat, le doresc tuturor sărbători fericite! Acum urmează un meci între echipele cu cel mai bun atac. Jucăm acasă şi ne dorim să câştigăm trei puncte.

(Reporter: De ce l-aţi titularizat pe Tavi Popescu pe partea dreaptă a atacului) Da, v-am spus că în fiecare săptămână alegem echipa de start în funcţie de planul de joc. Aşa am ales azi. Toată echipa este importantă, avem nevoie de toţi jucătorii. În fiecare săptămână decidem pe cine ne bazăm.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ne uităm înainte, ca de obicei studiem adversarul şi ne dorim să câştigăm acest meci. Este primul meu meci acasă, pe acest stadion, şi sunt foarte entuziasmat. Avem nevoie de sprijinul fanilor şi sperăm să îi facem fericiţi la final”, a declarat Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și