Închide meniul

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. Italianul a scos un penalty care a fost transformat tot de el

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 23:12

Reclamă
Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. Italianul a scos un penalty care a fost transformat tot de el

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB - CFR Cluj

Foto: Profimedia

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. Atacantul italian a deschis scorul în partida cu formația lui Andrea Mandorlini, dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obținut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj reprezintă derby-ul etapei a 4-a din Liga 1. De asemenea, meciul a marcat și revenirea vicecampioanei pe stadionul Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Astfel. Compagno a înscris primul gol al vicecampioanei pe noul stadion „Steaua”.

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. Italianul, decisiv în a doua repriză

Atacantul italian Andrea Compagno a fost decisiv pentru echipa sa, în a doua repriză a partidei de pe stadionul Ghencea. Acesta a intrat pe teren în minutul 46 al partidei, în locul lui Andrei Cordea, care nu s-a remarcat în prima repriză. În minutul 67 a fost faultat în careul clujenilor și a obținut o lovitură de la 11 metri. Tot Andrea Compagno a decis să execute lovitura de pedeapsă și a deschis scorul în cadrul derby-ului.

Reclamă

După marcarea golului, reacția fanilor de pe stadion a fost una fabuloasă, demnă de revenirea vicecampioanei pe stadionul din Ghencea. Cu ocazia revenirii celor de la FCSB în casa Clubului Sportiv al Armatei, fanii vicecampioanei au luat cu asalt site-ul unde se vindeau biletele, dar și casele de la stadion.

Astfel, recordul de audiență de pe stadionul Steaua a fost doborât de cei 28,519 de spectatori ai „roș-albaștrilor”. Precedentul record a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din Liga a 2-a. Atunci, în tribunele stadionului din Ghencea s-au aflat aproximativ 21,500 de spectatori. De asemenea, un număr similar de oameni au asistat și la partida dintre România și Spania, din cadrul Campionatului European U21, turneu final care a fost organizat de țara noastră și de Gerogia.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă. Ce a făcut portarul vicecampioanei

În minutul 19 al partidei, CFR Cluj a reușit să le dea emoții „roș-albaștrilor”, după ce au avut o ocazie foarte importantă. Acțiunea echipei din Guria a pornit după ce Yeboah a trimis un șut de la distanță, pe spațiul porții apărate de Ștefan Târnovanu.

Portarul celor de la FCSB a respins mingea, dar balonul a ajuns direct în piciorul lui Muhar. La momentul respectiv a început panica în apărarea vicecampioanei, dar șutul trimis de fotbalistul lui Andrea Mandorlini s-a lovit de bara porții apărate de tânărul portar al celor de la FCSB.

Nu este însă prima dată când portarul vicecampioanei respinge greșit o astfel de minge. Acesta a gafat și în partida cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Atunci, câinii lui Ovidiu Burcă au profitat de această ocazie, iar Gregorio a marcat singurul gol al echipei din Ștefan cel Mare. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:13

LIVE TEXTAtalanta – Bayer Leverkusen 1-0. Finala Europa League, meci de gală pentru Istvan Kovacs

21:49

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc! I-a transmis și un mesaj jucătorului plecat de la Farul

21:18

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

21:09

VideoToţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş să mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

20:51

Trei jucători, OUT de la Rapid după venirea lui Neil Lennon! Victor Angelescu confirmă: „80% va pleca şi Albion Rrahmani”

20:25

„Nu mai pleacă!” Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul momentului pentru fanii campioanei

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 3 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și