Închide meniul

FCSB – UTA 2-1. Echipa lui Nicolae Dică câștigă pe Arenă, după golurile lui Olaru și Compagno! Keșeru a marcat împotriva fostei sale echipe

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 22:25

Reclamă
FCSB – UTA 2-1. Echipa lui Nicolae Dică câștigă pe Arenă, după golurile lui Olaru și Compagno! Keșeru a marcat împotriva fostei sale echipe

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

FCSB – UTA 2-1. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus pe Arena Națională, în etapa a 14-a din Liga 1. Darius Olaru și Andrea Compagno au marcat pentru roș-albaștri, în timp ce Claudiu Keșeru a redus din diferență pe final și le-a mai dat speranțe oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație succesului din această seară, FCSB a urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB – UTA 2-1. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus pe Arena Națională

FINAL. FCSB – UTA Arad 2-1. Vicecampioana României a obținut cele 3 puncte. Darius Olaru și Andrea Compagno au marcat pentru roș-albaștri.

Min 90+1. GOOOL UTA Arad! Claudiu Keșeru marchează în prelungiri, împotriva fostei sale echipe, după o gafă colectivă în defensiva lui Dică. Este primul gol marcat de Keșeru pentru arădeni, după transferul din vară.

Min 88. GOOOL FCSB! Andrea Compagno a marcat din penalty. Italianul este golgheterul Ligii 1, cu 10 goluri.

Reclamă
Reclamă

Min 87. Penalty pentru FCSB! Vukcevic comite henț în careu, iar centralul Sebastian Colțescu arată punctul cu var.

Min 16: GOOOL FCSB! Darius Olaru a înscris cu un șut superb. Este primul gol înscris de mijlocaș în acest sezon.

Min 1. A început meciul de pe Arena Națională!

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma, Olaru – Omrani, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu

Antrenor: Nicolae Dică

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid – Anton, Cascini – Stahl, R. Pop, Otele – Postolachi

Rezerve: Balauru – Dobrescu, Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Joebello, Keșeru

Antrenor: Ilie Poenaru

Nicolae Dică are nevoie de un rezultat pozitiv în partida cu UTA. Tehnicianul de la FCSB are viitorul incert, după rezultatele dezastruoase înregistrate în Conference League.

În Liga 1, FCSB vine după victoriile cu FC Argeş şi Petrolul. Pe „lupii galbeni”, trupa roş-albastră i-a învins cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Joyskim Dawa şi Florinel Coman.

De cealaltă parte, UTA nu a mai câştigat în Liga 1 de trei runde. În ultima etapă, arădenii au remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-1.

În sezonul precedent, cele două formaţii s-au întâlnit de două ori. Confruntarea de la Arad s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce returul a fost câştigat de FCSB, pe teren propriu, scor 2-1.

Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari

Nicolae Dică a avut o replică acidă pentru contestatari, care i-au cerut demisia după 0-10 la general cu Silkeborg. „Dicanio” nu crede că e momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali.

Antrenorul FCSB a fost criticat de mai multe persoane din fotbalul românesc. Printre aceştia se numără şi Ciprian Marica, care i-a sugerat lui „Mr. Nick” să-și rupă carnetul de antrenor. Nicolae Dică i-a răspuns deja fostului internaţional şi a avut şi un mesaj pentru criticii săi.

„Acesta este scopul meu. Să mă gândesc ceea ce voi face mâine, poimâine, nu ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demiterea mi-o dau când cred eu că e.

Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și