Închide meniul

Gigi Becali, tiradă la adresa jucătorilor săi și a arbitrilor după remiza cu Oţelul: „Oamenii nu au minte”

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 23:47 / Actualizat: 1 noiembrie 2023, 1:07

Reclamă
Gigi Becali, tiradă la adresa jucătorilor săi și a arbitrilor după remiza cu Oţelul: Oamenii nu au minte”

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul. Patronul vicecampioanei a avut o reacție halucinantă după partida din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Oțelul și FCSB a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României. Meciul de la Galați a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul

După fluierul final al partidei de la Galați, patronul de la FCSB a făcut o adevărată criză de nervi. Gigi Becali a luat la țintă pe toată lumea, de la arbitri până la jucătorii din echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, a dezvăluit faptul că a avut o convorbire cu Mihai Stoica, legată de schimbările echipei sale.

„Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult? Nu că bag eu mâna în foc, se vede la reluări! Oameni nebuni, nu știu ce să zic, oamenii nu mai au minte, au întunecime. E un arbitru slab.

Nu e ușoară faza, e cea mai extraordinar de ușoară faza, e mingea pe linie, ce vrei să mai faci? Depășește cu toată circumferința? Da, atunci e clar”.

Reclamă

Eu văd reluarea, au așteptat și au tot așteptat intervenția VAR. VAR-ul a intervenit. Eu am văzut meciul ăsta, am văzut că s-a oprit meciul și arbitrul a așteptat ce zice.

Când e vorba de VAR, ce să mai intervină asistentul? Cum să nu vadă și asistentul, dacă noi vedem. Ziceți ce mai vreți! Ați văzut că patru jucători au fost schimbați, ăia încurcau, de-aia au fost schimbați.

I-am dat telefon lui MM și i-am spus că dacă pot să schimb zece și regulamentul îmi dă voie, aș schimba zece jucători”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Scene incredibile în partida de la Galați

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Reprezentanții vicecampioanei au fost nemulțumiți de jocul echipei în prima parte a duelului de la Galați și au apelat la „forțe proaspete” în debutul reprizei secunde.

În debutul reprizei secunde, cei de la FCSB au decis să schimbe jocul echipei și au introdus în teren 4 noi jucători. Este vorba despre Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut, care i-au înlocuit pe David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic, care se pare că i-au dezamăgit pe reprezentanții vicecampioanei.

Astfel, după aceste modificări, vicecampioana României, care este pregătită de Elias Charalambous, a rămas doar cu o singură schimbare la dispoziție, pentru repriza secundă a partidei cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și