Închide meniul

Andrea Compagno, aproape de plecarea de la FCSB! Un club din Turcia s-ar fi înțeles cu Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 20:17

Reclamă
Andrea Compagno, aproape de plecarea de la FCSB! Un club din Turcia s-ar fi înțeles cu Gigi Becali

Andrea Compagno, aproape de plecarea de la FCSB. Ce echipă ar fi ajuns la un acord pentru transferul italianului.

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno este aproape de plecarea de la FCSB. Atacantul din lotul lui Elias Charalambous poate ajunge în Turcia, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, italianul a căzut în dizgrațiile lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a ajuns să ceară suma de 300.000 de euro în schimbul său, chiar dacă în vară nu l-a lăsat să plece pentru 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno, aproape de plecarea de la FCSB! Konyaspor ar fi ajuns la un acord pentru transfer

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul turc Ertan Suzgun, Andrea Compagno ar putea ajunge la Konyaspor în această iarnă, formație la care este legitimat și mijlocașul Alexandru Cicâldău.

Jurnalistul a anunțat faptul că oficialii clubului din Turcia sunt aproape să realizeze mutarea și că au ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru acest transfer.

Reclamă

Așa cum a fost menționat anterior, patronul de la FCSB și-a redus pretențiile financiare pentru a putea „scăpa” de italian. Astfel, dacă transferul s-ar realiza pe suma de 300.000 de euro, Becali ar ieși în pierdere cu suma de 1,2 milioane de euro, dat fiind faptul că a plătit 1,5 milioane pentru transferul italianului, de la FCU Craiova.

De când a ajuns la FCSB, Compagno a marcat 20 de goluri în 55 de partide. Doar 4 dintre acele reușite au fost marcate în cadrul acestui sezon, iar forma atacantului l-a enervat la culme pe patron.

Mihai Stoica a spus cine îl va înlocui pe Andrea Compagno la FCSB

Potrivit lui Mihai Stoica, Andrea Compagno ar putea fi înlocuit în atac de David Miculescu, jucător care nu a impresionat în tricoul vicecampioanei, de la momentul în care a fost transferat de la UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, „MM” a spus că și Alexandru Băluță, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, ar putea fi utilizat pe acea poziție.

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și