Închide meniul

Mihai Stoica i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno la FCSB: „E aproape imbatabil! Are 1,91 metri”

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 22:18

Reclamă
Mihai Stoica i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno la FCSB: E aproape imbatabil! Are 1,91 metri”

Mihai Stoica, cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a spus cine îl va înlocui pe Andrea Compagno la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre planurile echipei pregătite de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno se află pe „lista neagră” a patronului Gigi Becali, care vrea să îl vândă în această perioadă de mercato. Totuși, chiar dacă omul cu bani de la FCSB ar accepta și o ofertă de 300.000 de euro, nicio formație nu l-a contactat pentru transferul italianului.

Mihai Stoica a spus cine îl va înlocui pe Andrea Compagno la FCSB. David Miculescu, favorit pentru postul de „număr 9”

Potrivit lui Mihai Stoica, Andrea Compagno ar putea fi înlocuit în atac de David Miculescu, jucător care nu a impresionat în tricoul vicecampioanei, de la momentul în care a fost transferat de la UTA Arad.

De asemenea, „MM” a spus că și Alexandru Băluță, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, ar putea fi utilizat pe acea poziție.

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Reclamă

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă!

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă! Milionarul din Pipera a spus că fundaşul stânga Risto Radunovic s-ar putea despărţi din vară de FCSB.

Radunovic este unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB-ului, fiind titularul postului de fundaş stânga. Becali a spus că, în cazul în care Radunovic pleacă, va lua un fundaş stânga.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îl avea pe acel post pe Cristi Ganea, dar s-a despărţit de acesta, iar jucătorul s-a întors sub comanda lui Gică Hagi.

Becali mai are o variantă pentru a-l înlocui pe Radunovic. Pe acel post ar putea juca noul său transfer, ghanezul Nana Antwi, care este, de fapt, fundaş dreapta, dar poate evolua şi în banda stângă.

„Eu zic că acum e cam lucrată echipa, e posibil un atacant puternic, de careu, și cam atât.

Poate încă și un fundaș central, mai combinativ, poate și un fundaș stânga, dacă pleacă Radunovic. E posibil să plece din vară! Deci, cam atât, echipa deja este făcută”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și