Închide meniul

Andrea Compagno, comparat cu un golgheter legendar de bunicul său: „Important că a avut o prestație bună!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 10:02

Reclamă
Andrea Compagno, comparat cu un golgheter legendar de bunicul său: „Important că a avut o prestație bună!

Andrea Compagno a fost comparat cu un golgheter legendar de bunicul său

Andrea Compagno şi Darius Olaru, în FCSB - CSKA 1948 Sofia / Hepta

Andrea Compagno a fost comparat cu un golgheter legendar de bunicul său. Andrea Compagno nu s-a lipit la gol în derby-ul pe care FCSB l-a câştigat cu Universitatea Craiova, dar prestaţia sa a fost lăudată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bunicul lui Andrea Compagno l-a comparat pe nepotul său cu Edinson Cavani, unul dintre cei mai mari golgheteri din istoria fotbalului.

Andrea Compagno, comparat cu un golgheter legendar de bunicul său

„Momentan mingea nu intră… important că a avut o prestație bună. El Matador”, a scris bunicul lui Andrea Compagno, pe Facebook. 

Chiar dacă nu a marcat, Andrea Compagno a fost extrem de fericit după victoria echipei sale din derby-ul cu Universitatea Craiova.

„E mereu frumos aici, e ceva special faţă de Arena Naţională. A fost important să ne revenim după meciul de la Arad. Important pentru noi e să rămânen pe primul loc. Staff-ul e foarte bun, suporterii cei mai buni, mergem înainte. Mă gândesc la meciuri, să îmi fac treaba. Muncesc pentru echipă„,a spus şi Andrea Compagno.

Reclamă

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali. Acesta l-a atacat dur pe latifundiarul din Pipera și consideră că patronul îi face mai mult rău atacantului italian din lotul celor de la FCSB.

Bunicul lui Andrea Compagno, Salvato Armato, este de părere că patronul celor de la FCSB își distruge singur echipa. Acesta consideră că Gigi Becali nu este inspirat atunci când dictează schimbările și că își destabilizează formația, așa cum a făcut și în sezonul trecut, mai ales în cadrul meciului de titlu cu Farul Constanța.

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r. – FCSB) nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide (n.r. – la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. – antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului. La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r. – Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a fost mesajul publicat de bunicul lui Compagno, pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și