Închide meniul

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Titirezul nebun inventează schimbări. Va fi eternul loc 2 și 3”

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 20:29

Reclamă
Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali: Titirezul nebun inventează schimbări. Va fi eternul loc 2 și 3”

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali. Acesta l-a atacat dur pe latifundiarul din Pipera și consideră că patronul îi face mai mult rău atacantului italian din lotul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la începutul noului sezon de Liga 1, Andrea Compagno nu a mai fost titular incontestabil în echipa lui Gigi Becali. În meciul cu UTA Arad, pierdut de FCSB cu scorul de 1-2, atacantul a jucat 68 de minute. Acum, în condițiile în care italianul nu mai este unul dintre preferații patronului, pentru postul de titular, bunicul acestuia a ieșit la atac.

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali. Ce a spus despre latifundiarul din Pipera

Bunicul lui Andrea Compagno, Salvato Armato, este de părere că patronul celor de la FCSB își distruge singur echipa. Acesta consideră că Gigi Becali nu este inspirat atunci când dictează schimbările și că își destabilizează formația, așa cum a făcut și în sezonul trecut, mai ales în cadrul meciului de titlu cu Farul Constanța.

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r. – FCSB) nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide (n.r. – la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. – antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului. La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r. – Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Reclamă

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a fost mesajul publicat de bunicul lui Compagno, pe rețelele de socializare.

Cariera lui Andrea Compagno, după transferul la FCSB

Andrea Compagno a ajuns în lotul vicecampioanei în vara anului trecut, atunci când a fost cumpărat de la FC U Craiova 1948. La momentul respectiv, Gigi Becali îi oferea lui Adrian Mititelu suma de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută la FCSB, atacantul a marcat de 18 ori în 41 de partide. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, atacantul italian a mai jucat pentru: Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino, SSD Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori și FC U Craiova 1948.

Mihai Stoica a anunțat, în urmă cu ceva vreme, că Andrea Compagno poate pleca în această vară de la FCSB. Suma nu va fi mai mică de 1.500.000 de euro, atât cât a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu.

„Dacă se oferă când cere Gigi, Compagno pleacă, da. Și dacă vrea el să plece! Nu pleacă sub 1,5 milioane. Asta e exclus! Atât a dat pe el și niciodată nu o să vândă în pierdere. Nu e un jucător de care să vrei să scapi, n-ai cum. A fost golgheterul nostru, a marcat în meciuri extrem de importante și e un jucător foarte bun”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro,

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare Vezi toate știrile
Citește și