Închide meniul

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2: „E cel mai rău lucru”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 22:20

Reclamă
Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2: „E cel mai rău lucru

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

Andrea Compagno, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2. Atacantul italian a avut şi un gol anulat, chiar în startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a marcat primul gol din penalty, după ce tot el l-a obţinut. În startul reprizei a doua, Andrea Compagno a reuşit să dea al doilea gol, după o centrare perfectă a lui Valentin Creţu.

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2.

Păcat că am pierdut două puncte importante. Dar cum a mers meciul a lua Dawa cartonaş roşu. Mi-a zis că a fost anulat pentru henţ, dar nu a fost aşa. Cel mai rău lucru pentru un atacant că după ce te bucuri cu suporterii şi după ţi se anulează reuşita.

Am crezut că era gol fără probleme şi m-am bucurat. Era important pentru mine că nu mai marcasem demult. Cred că egalul este un rezultat corect. Se întâmplă să ai şi o perioadă în viaţă când nu treci prin cea mai bună formă. Eu încerc să ajut echipa şi să marchez. Aceasta este treaba mea„, a spus Andrea Compagno după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Hermannstadt – FCSB 2-2. Prima remiză a sezonului pentru echipa lui Charalambous

Dawa a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat după un fault de ultim apărător asupra lui Neguţ. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

Reclamă

În minutul 28, Andrea Compagno a obţinut un penalty, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty.

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și