Închide meniul

Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu am mai ştiut de mine! M-a speriat foarte mult!”

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 8:42

Reclamă
Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu am mai ştiut de mine! M-a speriat foarte mult!

Andrea Compagno, la un pas de plecarea de la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno a oferit declaraţii despre cel mai dificil moment al carierei. Atacantul de la FCSB a dezvăluit faptul că ciocnirea cu Darius Olaru, din meciul cu Chindia, din sezonul trecut, a fost cea mai periculoasă accidentare a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La duelul dintre Chindia şi FCSB, din sezonul trecut, Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au accidentat extrem de dur, după ce s-au ciocnit în startul meciului. Ambii jucători au fost transportaţi de urgenţă la spital, după partida respectivă.

Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei

Andrea Compagno a rememorat episodul petrecut în urmă cu un an, şi a declarat că acesta a fost un moment extrem de dificil pentru el. Atacantul italian a dezvăluit că pentru câteva momente, şi-a pierdut cunoştinţa, însă îşi dorea să joace în continuare.

Doctorul roş-albaştrilor l-a împiedicat pe acesta să revină în teren, după ciocnirea cu Olaru, mărturisindu-i că nu mai văzuse în întreaga sa carieră o rană asemănătoare cu cea pe care italianul o avea la cap.

„Da, a fost cea mai periculoasă. A fost o oră jumătate în care nu m-am simțit bine. Când e vorba de cap, este ceva care te sperie mereu. Nu era problema că îmi curgea sânge, dar îmi venea să vomit… Asta m-a speriat mai mult. Au fost două-trei secunde în care mi-am pierdut cunoștința, în care nu am știut de mine. Îmi amintesc că mă uitam la minge și după…

Reclamă

În acel moment, da. Dar după 5 minute am înțeles imediat că e foarte riscant. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, că niciodată nu a văzut ceva mai mare ca rana pe care o aveam.

O lună, o lună jumătate m-a durut capul când loveam mingea. Ușor, ușor nu am mai simțit vreo problemă”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că nu ştie nimic despre viitorul atacantului italian. Gigi Becali a spus, în urmă cu două zile, că italianul are şanse mari să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea 500 de mii de euro pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB susţine că a primit o astfel de ofertă. Mihai Stoica a anunţat că, în acest moment, nu ştie nimic despre plecarea lui Compagno.

„Nu ştiu absolut nimic (n.r. – despre plecarea lui Compagno). Vine la vizita medicală şi merge cu noi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Vali Creţu. Acesta nu mai are contract cu FCSB, dar va merge în cantonament. Viitorul lui Creţu la FCSB depinde de transferul lui Nana Antwi, jucător pentru care Becali a făcut o ofertă de 50.000 de euro.

„Creţu merge şi el. Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta„, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și