Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno. Jucătorul liber de contract care merge cu FCSB în cantonament

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 23:13

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno. Jucătorul liber de contract care merge cu FCSB în cantonament

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că nu ştie nimic despre viitorul atacantului italian. Gigi a spus, în urmă cu două zile, că italianul are şanse mari să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 500 de mii de euro pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB susţine că a primit o astfel de ofertă. Mihai Stoica a anunţat că, în acest moment, nu ştie nimic despre plecarea lui Compagno.

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno

„Nu ştiu absolut nimic (n.r. – despre plecarea lui Compagno). Vine la vizita medicală şi merge cu noi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Vali Creţu. Acesta nu mai are contract cu FCSB, dar va merge în cantonament. Viitorul lui Creţu la FCSB depinde de transferul lui Nana Antwi, jucător pentru care Becali a făcut o ofertă de 50.000 de euro.

„Creţu merge şi el. Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta.

Reclamă

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun„, a mai spus Mihai Stoica.

Cum l-a „copiat” Vali Creţu pe Mario Balotelli

Mihai Stoica a dezvăluit cum l-a „copiat” Vali Creţu pe Mario Balotelli în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Oficialul vicecampioanei României a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat la vestiar, la pauză.

Titularizat pe postul de fundaş dreapta, în locul lui Pantea, jucătorul în vârstă de 34 de ani a primit cartonaş galben în minutul 44. A fost avertizat pe toată durata pauzei să fie precaut şi să nu îşi lase echipa în inferioritate numerică, dar a gafat după reluarea jocului. În minutul 57 a avut o intrare dură la Bahassa şi a văzut direct cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a comparat eroarea făcută de Vali Creţu cu cea făcută în 2009 de Mario Balotelli.

E roşu clar, e intensitate, nu se duce să… face o greşeală mare de tot. Putea să-i rupă piciorul. Creţu a făcut o chestie care ne putea costa rău, rău de tot.

Am avut o discuţie la pauză cu el. I-am zis să nu ia al doilea galben, iar el a luat roşu. (n.r. dacă a fost asemănător cu faza lui Mario Balotelli) Da.

M-am uitat la City – Chelsea. A fost meciul cu cel mai mare angajament din fotbalul mare în ultimii ani, dar numai la picioare. Respect total.

Creţu până la prostia asta a făcut un meci excelent, că Bahassa îţi face probleme mari de tot, iese mereu ceva de la el. Creţu s-a apărat bine la el”, a declarat Mihai Stoica în noiembrie, după meciul cu FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și