Închide meniul

Andrea Compagno, despre posibilitatea de a juca pentru România: „Nu e drept să îi iau eu tricoul unui român”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 13:27

Andrea Compagno, despre posibilitatea de a juca pentru România: „Nu e drept să îi iau eu tricoul unui român

Andrea Compagno, despre posibilitatea de a juca pentru România

Andrea Compagno, în Sepsi - FCSB / Profimedia

Andrea Compagno a vorbit despre posibilitatea de a juca pentru România. Atacantul italian de la FCSB nu vrea să se gândească să evolueze pentru ţara noastră, chiar dacă nu va ajunge nici la naţionala Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno nu crede că ar fi corect să îi ia locul unui jucător român în echipa naţională, chiar dacă ar fi fost o oportunitate pentru el să joace pentru ţara noastră, după prestaţiile bune de la sosirea în România, la FC U Craiova 1948 şi FCSB.

Andrea Compagno, despre posibilitatea de a juca pentru România: „Nu e drept să îi iau eu tricoul unui român”

Până acum, atacantul de 27 de ani are o singură preconvocare la naţionala Italiei, dar chiar şi în aceste condiţii, nu se gândeşte la posibilitatea de a îmbrăca tricoul României pe viitor:

„V-am spus și acum, eu mă simt în România ca acasă, îmi e foarte bine, numai că țara mea e Italia și mi se pare că e important ca jucătorii care îmbracă tricourile naționalei voastre să simtă că sunt români. E ceva ce mi se pare foarte important! Poate că ar fi fost o oportunitate pentru mine să fi spus „da, da, mi-ar plăcea să joc pentru România, vreau!” și apoi să folosesc naționala voastră ca pe o vitrină în care să fiu expus în preliminariile Campionatului European, pe urmă și la turneul final.

Dar nu mi s-ar părea corect așa, nu e drept să îi iau eu tricoul unui român născut, crescut în țara aceasta. E clar că el ar simți pentru România mai mult decât simt eu. Preconvocarea pentru Italia e o motivație în plus, nu schimbă gândirea pe care v-am descris-o”, a declarat Andrea Compagno pentru gsp.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a ajuns în România în vara anului 2020, atunci când a semnat cu FC U Craiova 1948, echipă ce evolua la vremea respectivă în liga secundă. Compagno a avut prestaţii foarte bune alături de olteni şi după ce echipa a promovat, iar în vara anului 2022 a fost cumpărat de FCSB pentru 1,5 milioane de euro. De când a ajuns la FCSB, Compagno a evoluat în 32 de meciuri şi a marcat 16 goluri.

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea debutului lui FCSB în Liga 1: „Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul”

FCSB are mari emoţii înaintea primei partide din Liga 1. Gazonul de pe stadionul din Târgu Jiu nu se prezintă în cele mai bune condiţii, iar Mihai Stoica are dubii că firma care se ocupă de gazon va reuşi să se ţină de promisiune:

„Miercuri jucăm la 19:30 cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, iar vineri după amiază ne întoarcem în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – despre meciul din prima etapă a Superligii) Cu Craiova în deplasare, la Târgu Jiu, unde am rugat pe cineva să meargă şi să filmeze. Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul. Oribil…

Înţeleg că firma care se ocupă a promis că se va prezenta în condiţii impecabile, dar am marii dubii, pentru că am văzut cum arată acum. Arată foarte rău, dar să sperăm că… Sunt parcuri pentru concerte”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și