Închide meniul

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea debutului lui FCSB în Liga 1: „Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 11:16

Reclamă
Mihai Stoica, îngrijorat înaintea debutului lui FCSB în Liga 1: „Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul

Mihai Stoica a anunţat tactica FCSB-ului, înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea debutului lui FCSB în Liga 1. Vicecampioana României va juca în prima etapă a noului sezon în deplasare, contra celor de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din prima etapă nu se va juca la Craiova, deoarece pe Ion Oblemenco este programat un concert. Astfel, echipa lui Adrian Mititelu s-a reorientat către Târgu Jiu.

Mihai Stoica, îngrijorat înaintea debutului lui FCSB în Liga 1: „Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul”

FCSB are însă mari emoţii înaintea primei partide din Liga 1. Gazonul de pe stadionul din Târgu Jiu nu se prezintă în cele mai bune condiţii, iar Mihai Stoica are dubii că firma care se ocupă de gazon va reuşi să se ţină de promisiune:

„Miercuri jucăm la 19:30 cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, iar vineri după amiază ne întoarcem în ţară.

(n.r. – despre meciul din prima etapă a Superligii) Cu Craiova în deplasare, la Târgu Jiu, unde am rugat pe cineva să meargă şi să filmeze. Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul. Oribil…

Reclamă

Înţeleg că firma care se ocupă a promis că se va prezenta în condiţii impecabile, dar am marii dubii, pentru că am văzut cum arată acum. Arată foarte rău, dar să sperăm că… Sunt parcuri pentru concerte”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca derby-ul cu Dinamo să se dispute în Ghencea. Acesta a declarat că nu şi-ar dori ca meciul să aibă loc pe un stadion cu o capacitate mai mică de 20.000 de locuri şi că formaţia roş-albastră aşteaptă răspunsuri la adresele trimise. Cu toate acestea, Mihai Stoica crede că meciul se va juca, cel mai probabil pe Arcul de Triumf.

„Să primim răspunsuri la adresele trimise. Momentan nu avem niciun răspuns. Probabil că ar fi păcat (n.r. – să nu se joace în Ghencea) şi, dacă tot n-am fost băgaţi în seamă cât timp e Arena Naţională blocată pentru fotbal, să nu se dispute un derby acolo, măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil pe Arcul de Triumf (n.r. – se va juca), din păcate…

Sperăm să se joace în Ghencea. Cu 10 zile înainte de meci trebuie să anunţăm. FCSB – Dinamo ar fi ok în Ghencea pentru ambele echipe. E vorba despre capacitatea stadionului”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB va fi gazda partidei din etapa a doua din Liga 1, ceea ce înseamnă că roş-albaştri trebuie să anunţe cu 10 zile înainte locul de disputare al partidei. În cazul în care nu va primi acceptul de a juca în Ghencea, FCSB mai are variantele Arcul de Triumf şi Târgovişte. În perioada 15 iulie – 15 august, Arena Naţională nu poate găzdui meciuri de fotbal din cauza mai multor concerte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și