Închide meniul

Andrea Compagno, discurs dur înainte de FCSB – FC U Craiova: „Mi se pare incredibil, anormal! Anul trecut a fost o nebunie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 18:35

Andrea Compagno, discurs dur înainte de FCSB – FC U Craiova: „Mi se pare incredibil, anormal! Anul trecut a fost o nebunie

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a avut un discurs dur înainte de FCSB – FC U Craiova. Atacantul italian nu poate juca în derby-ul cu echipa lui Adrian Mititelu din cauza clauzei din contract. Dacă va fi folosit, Gigi Becali mai trebuie să îi plătească lui Adrian Mititelu 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a sspus că, la început, i s-a părut ciudat că există astfel de clauze în contractele jucătorilor. Atacantul italian a spus că s-a obişnuit după ce a aflat că astfel de practici sunt la modă în fotbalul românesc.

Andrea Compagno, discurs dur înainte de FCSB – FC U Craiova

M-am obișnuit. La început mi s-a părut ceva ciudat, era o nebunie. Anul trecut a fost o nebunie. Nu puteam să înțeleg. Am înțeles că în România nu e o noutate, e ceva normal, dar pentru mine era ceva anormal. A fost incredibil ca patronul să plătească 1,5 milioane de euro și nu poate să folosească un jucător când vrea. A fost foarte ciudat, dar m-am obișnuit. Știam că nu voi juca de când a apărut calendarul. Nu e problema mea pentru că nu pot să joc”, a spus Andrea Compagno pentru fanatik.ro.

Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova! Ce a spus despre vicecampioana României

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB, antrenorul de la FCU Craiova a dezvăluit că nu se teme de echipa pregătită de Elias Charalambous. Giovanni Costantino este de părere că echipa pe care o antrenează are identitate și că poate învinge orice formație din Liga 1.

„Mâine (n.r. azi) va fi un meci dificil în care trebuie să confirmăm ce am făcut bine cu Universitatea. Nu este o perioadă de top, dar din punct de vedere al calității consider că sunt în primele trei din România. Este clar că indiferent de situație ne așteaptă o partidă dificilă, dar dacă nu vom avea atitudine ne va fi foarte greu.

Reclamă

Am văzut partida cu Petrolul sau cea din Cupă, suntem pregătiți la fel ca la meciul trecut. Diferența nu este tactică, ci este vorba de spirit. Pentru că dacă avem spiritul potrivit putem să bătem pe oricine din Liga 1.

Noi avem identitate, este foarte important. Cu această identitate și mentalitate putem să bătem pe oricine, îmi doresc să câștig. Dacă nu credem în asta nu putem face nimic, dar dacă credem în asta putem câștiga trei puncte peste tot cu această identitate”, a spus antrenorul oltenilor, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și