Închide meniul

Andrea Compagno, dorit de Dinamo! Anunţul bombă făcut de Andrei Nicolescu: „Am vorbit cu Mihai Stoica!”

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 12:13

Reclamă
Andrea Compagno, dorit de Dinamo! Anunţul bombă făcut de Andrei Nicolescu: „Am vorbit cu Mihai Stoica!

Andrea Compagno, dorit de Dinamo

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno este dorit de către Dinamo! Andrei Nicolescu a făcut anunţul şi a dezvăluit că a purtat discuţii cu Mihai Stoica, în vederea unui transfer al atacantului italian. Oficialul „câinilor” a declarat că vârful ar putea aduce un plus în echipa lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost pus „pe lista neagră” de FCSB, Gigi Becali fiind dispus să-l vândă pe acesta pe suma de 150.000 de euro, după ce în 2022, a plătit nu mai puţin de 1,5 milioane de euro, pentru a-l transfera de la FCU Craiova.

Andrea Compagno, dorit de Dinamo! Anunţul bombă făcut de Andrei Nicolescu

Întrebat dacă Andrea Compagno ar putea fi o soluţie pentru Dinamo, Andrei Nicolescu a oferit un răpspuns clar. Acesta a dezvăluit că a purtat negocieri cu Mihai Stoica, în vederea unui transfer al acestuia.

Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că, în cazul în care suma de transfer a lui Andrea Compagno ar fi de doar 150.000 de euro, „câinii” l-ar putea transfera pe acesta în Ştefan cel Mare.

„(N.r. V-aţi gândi la Andrea Compagno) Am avut o discuţie cu oficialii de la FCSB, nu ştiam despre situaţia asta nouă. Am avut o discuţie cu MM Stoica despre Compagno, acum două zile situaţia nu era asta, ştiam că are ofertă şi va pleca.

Reclamă

O să reluăm discuţiile, eventual. Am discutat cu MM Stoica despre el. Nu am ajuns la nivelul acesta de detalii, dacă ne interesează, vedem. Ne-ar ajuta o soluţie în faţa porţii, să fim mai eficienţi. Da, ne lipseşte un jucător care să aducă mai multă eficienţă. Deocamdată suferim, am văzut un progres în joc, ne bucură ce am văzut, nivelul nostru a fost acolo unde ne-am dorit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Recent, Gigi Becali a declarat că a primit trei oferte pentru Andrea Compagno, una dintre echipele interesate de vârful italian fiind Konyaspor. Patronul de la FCSB a dezvăluit că îl lasă pe italian să îşi aleagă următoarea destinaţie.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno a fost dezvăluit de Mihai Stoica. Italianul nu a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, acolo unde FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Universitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, iar Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care patronul de la FCSB vrea să „scape” cu orice preţ de italian.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

„La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și