Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno! Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 23:45

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere pe Andrea Compagno! Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde "la reducere" pe Andrea Compagno

Andrea Compagno și Gigi Becali

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno a fost dezvăluit de Mihai Stoica. Italianul nu a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, acolo unde FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Universitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a plătit lui Adrian Mititelu în 2022 suma de 1.500.000 de euro pentru Andrea Compagno. Atacantul italian a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali şi a fost scos la vânzare de patronul de la FCSB. Becali e mulţumit, acum, să obţină şi o sumă de 10 ori mai mică decât cea pe care i-a plătit-o lui Adrian Mititelu.

Decizia lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, iar Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care patronul de la FCSB vrea să „scape” cu orice preţ de italian.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno, iar atacantul italian va pleca de la FCSB până la finalul acestei perioade de mercato. Patronul roş-albaştrilor a făcut anunţul momentului, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0

Chiar dacă l-a transferat cu 1.5 milioane de euro de la Craiova lui Mititelu, Gigi Becali vrea să scape cu orice preţ de golgheterul FCSB-ului de sezonul trecut. Finanţatorul liderului nici nu se mai uită la bani.

Becali a afirmat că şi-a dat acordul să îl vândă pe Compagno atât cu 150.000 de euro, cât şi cu 300.000 de euro. A refuzat să anunţe unde ar putea ajunge vârful de 27 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

De Compagno nu știu. Am avut trei oferte. Una de 300.000 de euro, una de 150.000 și una de 250.000 de euro. Să plece unde vrea. Le-am acceptat pe toate trei. Să o aleagă pe care vrea. Dacă el nu a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că are de gând să plece.

Nu are rost să mai vorbim de el. La revedere! Știi care e treaba? La mine poți să pasezi greșit, dar trebuie să pasezi repede. Vreau viteză. Dacă stai și dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, gata! Dacă joci în viteză, cu mine ești prieten.

Dacă dormi pe teren până vine baba cu colaci, gata! Nu mai merge așa! Dacă vine baba, bagă colacii la cuptor și îi mănâncă până vii tu și pasezi… Dacă stai cu mingea la picior, cum face Compagno, că «Stai să mă întorc», nu e bine. Gata!”, a declarat Gigi Becali.

Aktobe ar fi echipa care a trimis o ofertă de 250.000 de euro, dar este dispusă să şi bonusuri de până la 20 la sută dintr-un viitor transfer. Echipa din Kazahstan îi oferă lui Compagno şi un salariu anul de 400.000 de euro. Propunerea este superioară celei făcute de turcii de la Konyaspor: 150.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și