Închide meniul

Andrea Compagno, dorit de o mare rivală a FCSB-ului. Antrenorul echipei a făcut anunțul: „Mi-aș dori să vină la noi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 17:38

Andrea Compagno, dorit de o mare rivală a FCSB-ului. Antrenorul echipei a făcut anunțul: Mi-aș dori să vină la noi”

Andrea Compagno, dorit de o mare rivală a FCSB-ului

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno este dorit de o mare rivală a FCSB-ului. Fotbalistul italian este pe placul tehnicianului acestui club, care a dezvăluit faptul că și-ar dori să îl pregătească pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Florin Pîrvu, care a dezvăluit faptul că și-ar dori ca Andrea Compagno să ajungă la Petrolul Ploiești. În momentul de față, Gigi Becali vrea să îl vândă pe italian și cere în schimbul său suma de 400.000 de euro, care nu este foarte mare pentru formațiile din Liga 1.

Andrea Compagno, dorit de o mare rivală a FCSB-ului. Dezvăluirea lui Florin Pîrvu

La conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo, care se va juca la Ploiești, pe data de 20 ianuarie, Florin Pîrvu a vorbit despre situația lui Andrea Compagno, atacant care este ca și plecat de la FCSB. Tehnicianul celor de la Petrolul a dezvăluit faptul că și-ar dori ca italianul să se afle în lotul „lupilor galbeni”.

Totuși, antrenorul ploieștenilor a spus că nu bate niciun apropo prin această declarație, având în vedere că dorița lui Compagno ar fi să plece din România.

„Mie, sincer să vă spun, că tot este în dizgrație la FCSB, îmi place Compagno. Dacă am putea să facem un efort să vină Compagno aici… mi-ar plăcea, e un jucător bătăios. Nu l-aș da pe Zima pentru el. Aș vrea să rămână Zima și să vină și Compagno.

Reclamă

N-aș putea spune că am bătut un apropo conducerii pentru că am înțeles că el își dorește să plece din România”, a spus Florin Pîrvu, înainte de partida cu Dinamo.

Partida dintre Petrolul Ploiești se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. Duelul de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza situaţiei în care a ajuns Andrea Compagno. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că Becali le-a făcut mult rău jucătorilor pe care îi are la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl vândă pe Andrea Compagno pentru suma de 400.000 de euro, deşi l-a cumpărat de la Adrian Mititelu cu 1.500.000 de euro.

„Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB). Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta.

Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu la prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și