Închide meniul

Andrea Compagno, după ce FCSB a tremurat pentru victoria de la Galaţi: „Aici ține de antrenor, nu e treaba mea”

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2023, 11:52 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 21:12

Reclamă
Andrea Compagno, după ce FCSB a tremurat pentru victoria de la Galaţi: „Aici ține de antrenor, nu e treaba mea

FCSB, tot mai aproape de Ghencea

Andrea Compagno, alături de jucătorii de la FCSB / Hepta

Andrea Compagno a vorbit după ce FCSB a tremurat pe finalul meciului pentru victoria de la Galați, cu Oţelul, 2-0. După penalty-ul ratat de Florinel Coman, gălăţenii au lovit de două ori bara, înainte ca atacantul italian să închidă tabela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi în meciul tur din preliminariile Conference League, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia, roş-albaştrii au avut emoţii pe final, când bulgarii au avut singurele lor şanse de a marca.

Andrea Compagno, după ce FCSB a tremurat pe finalul meciului pentru victoria de la Galați

„Cred că suntem pe drumul bun. E o victorie foarte importantă, pe un teren unde le va fi greu multor echipe. Suntem foarte fericiți. Știam că va fi un meci tare. Multe echipe vor pierde puncte aici.

Nu avem probleme fizice. Am muncit foarte bine în cantonament. Nu e o problemă de relaxare, poate ne retragem puțin. Dar aici ține de antrenor, nu e treaba mea.

Eu muncesc ca să joc din primul minut, dar și dacă joc 10-20 de minute încerc să dau totul. Eu nu știu nimic. Mă gândesc la antrenamente, la fiecare meci. Dacă cineva îmi zice ceva, vorbim. Dar eu mă gândesc doar la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Compagno, la finalul meciului.

Reclamă

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB

De asemenea, şi Florin Răducioiu îi avertizează pe cei de la FCSB. Acesta susţine că ofensiva ar trebui să rezolve mai repede meciurile, pentru a nu mai avea emoţii pe final, aşa cum s-a întâmplat în meciul de la Sofia, sau la cel de la Galaţi.

„Din nou se repetă situația din meciurile cu CSKA și cu Dinamo. Se continuă cu acest șablon. FCSB încă nu are capacitatea de a închide, de a termina meciul. Are ocazii, dar jucătorii trebuie să fie mai eficienți. Trebuie să termine meciurile. Altfel, riscă. Adversarul poate să-ți dea un gol din lovitură liberă, din corner.

Fotbalul nu te iartă. FCSB a demonstrat din nou că are jucători de valoare. A câștigat cu mici emoții. Dar e favorită la titlu. Din nou nu ia gol. Din punct de vedere defensiv nu a riscat nimic. Dar trebuie să fie mai eficientă și concentrată în fața porții. Așa va câștiga mai ușor.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a demonstrat că e o echipă de mare nivel, a demonstrat că are personalitate și că știe să câștige. A demonstrat și că are pe bancă jucători care pot schimba soarta meciului, așa cum a și fost cu Andrea Compagno”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și