Închide meniul

Andrea Compagno, elogiat în presa din Italia! Atacantul FCSB-ului, la egalitate cu Ciro Immobile, într-un clasament fabulos

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 17:49

Andrea Compagno, elogiat în presa din Italia! Atacantul FCSB-ului, la egalitate cu Ciro Immobile, într-un clasament fabulos

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno, vârful de la FCSB, este la egalitate cu Ciro Immobile, în topul celor mai bun marcatori italieni din 2022! Atacantul lui Gigi Becali a oferit un interviu, pentru un celebru jurnalist italian, în care mărturiseşte că visul său este să evolueze în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova 1948, în schimbul a 1.5 milioane de euro. Vârful cotat la 900.000 de euro a marcat şapte goluri pentru roş-albaştrii, în 12 partide în care a evoluat.

Andrea Compagno, vârful lui FCSB, la egalitate cu Ciro Immobile

Jurnalistul italian Gianluca di Marzio a fost cel care a remarcat faptul că Andrea Compagno este cel mai bun marcator italian, din 2022. Vârful a avut cifre fantastice, în anul în care a fost trasferat pe o sumă colosală de către Gigi Becali.

Andrea Compagno s-a declarat uimit de recordul pe care îl deţine, alături de Ciro Immobile, şi a dezvăluit că visul său este de a evolua în ţara sa natală. Până la un eventual transfer în Serie A, Compagno a mărturisit că se simte fericit la FCSB.

„Mă crezi dacă îți spun că am descoperit acum? Nu mă gândesc la asta, dar este normal ca atunci când marchezi, capeți mai multă încredere în tine. Experimentezi niște lucruri de care nu ai fi avut parte în alt context. Pot spune fără îndoială că este cel mai bun an din cariera mea, dar nu vreau să mă opresc aici.

Reclamă

Campionatul este același, nu am avut probleme de adaptare la FCSB. Am găsit rapid condițiile ideale de a marca. Sunt un jucător diferit față de cel care a părăsit Italia în urmă cu patru ani. Am fost afectat de accidentări și dureri care nu mi-au permis să ies pe teren relaxat. Cred că avantajul meu a fost că nu am renunțat și nu m-am oprit niciodată din a avea încredere.

Nu mă gândesc la cifre și statistici, dar e normal ca atunci când marchezi, așteptările să fie mai mari. Nu mă compar cu nimeni, vreau doar să continui să marchez. Visul meu a fost întotdeauna să joc în Serie A, bineînțeles că mi-aș dori să revin în Italia în viitor, dar deocamdată nu mă gândesc la asta. Sunt fericit la FCSB”, a declarat Andrea Compagno, într-un interviu pentru jurnalistul Gianluca din Marzio.

Andrea Compagno a marcat 23 de goluri, pe parcursul întregului an, 2022. De cealaltă parte, Ciro Immobile, starul lui Lazio, a marcat acelaşi număr de goluri ca şi vârful de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a dezvăluit care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB. Atacantul italian l-a încântat pe antrenorul vicecampioanei României.

„Nu am mai văzut un profesionist ca el”, a reacţionat Dică despre jucătorul care a avut nevoie de numai un sfert de oră pentru a marcat în Anderlecht – FCSB, scor 2-2, în UEFA Conference League.

Compagno are un ritual surprinzător în ziua în care FCSB are meci. Nu vorbeşte cu niciun coechipier şi este 100% concentrat la antrenament.

„Compagno este un profesionist cum eu nu prea am văzut în ultimii 9 ani, de când m-am apucat de antrenorat. Eu nu am văzut așa profesionist ca el! Jucătorii tineri ar trebui să învețe de la el. Ce să spun? În ziua meciului nu vorbește cu nimeni, e concentrat doar la ce are de făcut pe teren. Își face încălzire, tot, ca un profesionist și încearcă să facă tot ce îi ceri pe teren.

S-a integrat foarte bine, a fost primit foarte bine, mai ales că este un profesionist 100%. M-a impresionat la meci. Dacă vă uitați la gol, este în partea stânga, în jumătatea noastră de teren, redublează, iar de acolo face un sprint de 70 de metri în diagonală ca să atace colțul scurt și reușește să marcheze. Astea sunt lucruri cu care eu vorbesc la antrenament. Îmi place ca atacanții mei să atace colțul scurt, iar el asta face„, a declarat Nicolae Dică la fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și