Închide meniul

Care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB. Nicolae Dică, fascinat: „Nu am mai văzut de când m-am apucat de antrenorat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2022, 21:23

Care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB. Nicolae Dică, fascinat: „Nu am mai văzut de când m-am apucat de antrenorat

Andrea Compagno a fost convocat la naţionala Italiei

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FCSB / Profimediaimages

  • Andrea Compagno, cel mai în formă jucător de la FCSB
  • Ce a spus Nicolae Dică despre atacantul italian

Nicolae Dică a dezvăluit care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB. Atacantul italian l-a încântat pe antrenorul vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am mai văzut un profesionist ca el”, a reacţionat Dică despre jucătorul care a avut nevoie de numai un sfert de oră pentru a marcat în Anderlecht – FCSB, scor 2-2, în UEFA Conference League.

Nicolae Dică a dezvăluit care este secretul formei lui Andrea Compagno la FCSB

Compagno are un ritual surprinzător în ziua în care FCSB are meci. Nu vorbeşte cu niciun coechipier şi este 100% concentrat la antrenament.

Reclamă

Compagno este un profesionist cum eu nu prea am văzut în ultimii 9 ani, de când m-am apucat de antrenorat. Eu nu am văzut așa profesionist ca el! Jucătorii tineri ar trebui să învețe de la el. Ce să spun? În ziua meciului nu vorbește cu nimeni, e concentrat doar la ce are de făcut pe teren. Își face încălzire, tot, ca un profesionist și încearcă să facă tot ce îi ceri pe teren.

S-a integrat foarte bine, a fost primit foarte bine, mai ales că este un profesionist 100%. M-a impresionat la meci. Dacă vă uitați la gol, este în partea stânga, în jumătatea noastră de teren, redublează, iar de acolo face un sprint de 70 de metri în diagonală ca să atace colțul scurt și reușește să marcheze. Astea sunt lucruri cu care eu vorbesc la antrenament. Îmi place ca atacanții mei să atace colțul scurt, iar el asta face„, a declarat Nicolae Dică la fanatik.ro.

Reclamă

Andrea Compagno trece printr-un moment excelent. Este golgheterul la zi din Liga 1, cu 11 goluri. De 5 ori a marcat pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948. 1.5 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru jucătorul de 26 de ani.

Andrea Compagno, resemnat după Anderlecht – FCSB 2-2

Andrea Compagno este resemnat, după Anderlecht – FCSB 2-2. Italianul s-a împăcat cu gândul că roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League, şi a declarat că echipa a prestat un joc solid în deplasarea din Belgia.

Compagno a marcat golul de 1-1, în minutul 60, după centrarea perfectă a lui Risto Radunovic. Atacantul a început meciul ca rezervă, însă a fost introdus la pauză, în locul lui Andrei Dumiter.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a oferit primele declaraţii, după egalul reuşit de FCSB cu Anderlecht. Atacantul s-a declarat fericit de rezultatul pozitiv înregistrat de echipă, după înfrângerile ruşinoase cu Silkeborg, şi susţine că pe parcusrul meciurilor din grupă, roş-albaştrii au prestat un joc solid.

Totodată, italianul a dezvăluit că echipa se va concentra pe meciurile din campionat. FCSB se va duela în următoarea rundă cu U Cluj, iar în Conference League mai are de disputat partida cu West Ham, de pe teren propriu.

Cred că am jucat foarte bine, împotriva unei echipe cu jucători care au jucat la cel mai înalt nivel. Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul și în Europa. Asta a fost, sunt fericit. Și cu West Ham, până în minutul 70, am jucat foarte bine.

Din păcate nu am scos punctele. Astăzi e un punct de moral, ne bucurăm. De mâine ne bucurăm pentru meciul din campionat care e foarte aproape. Asta a fost, era important să arătăm bine”, a declarat Andrea Compagno, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF