Închide meniul

Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia! Cu cine s-a fotografiat atacantul FCSB-ului | FOTO

Cosmin Olteanu Publicat: 17 decembrie 2022, 18:46

Reclamă
Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia! Cu cine s-a fotografiat atacantul FCSB-ului | FOTO

Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia

Andrea Compagno și bunicul său/Facebook

Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia! Atacantul italian s-a fotografiat alături de bunicul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno s-a accidentat grav în debutul partidei FCSB – CFR Cluj, 2-0, după ce s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru.

Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia

Fotbalistul FCSB-ului pare să fi trecut peste șocul accidentării din meciul cu Chindia. Acesta s-a pozat zâmbind alături de bunicul său.

„Acasă, cu Matadorul”, este mesajul însoțit de poza postată, pe Facebook, de Salvo Armato, bunicul lui Compagno.

Reclamă

Mihai Stoica: „Nu am mai văzut așa ceva niciodată!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a declarat șocat de modul în care Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat. Acesta susține că Andrea Compagno a fost cusut chiar pe masa de operații.

„Nu am mai văzut așa ceva niciodată. Golgeterul și căpitanul să iasă în minutul 1… Nu s-au văzut. Au fost amândoi transportați la spital, în Ploiești. 

Au fost cusuți. Compagno, chiar pe masa de operații. Nu putea fi cusut stând pe scaun. Avea o plagă deschisă uriașă. Olaru avea o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu vor mai juca în acest an. Este exclus. Sunt două pierderi mari în vederea următoarelor meciuri. Există și ceva pozitiv. În pauză, jucătorii urlau în vestiar «Jucăm pentru ăștia doi».

Așa se poate crea o echipă cu spirit. Asta nu credeam că avem în actuala componență. E de admirat abnegația cu care au jucat”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și