Închide meniul

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj, la doar 4 zile după accidentarea horror din partida cu Chindia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 20:57

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj, la doar 4 zile după accidentarea horror din partida cu Chindia

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj, la doar 4 zile după accidentarea horror din partida cu Chindia. Atacantul italian nu a putu juca în derby, însă a ţinut să fie aproape de colegii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost spectator de lux la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Atacantul italian a venit pentru a-şi susţine colegii din tribună.

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj

Urmele accidentării de coşmar din partida cu Chindia sunt încă vizibile. Pe sub fes, Compagno avea un bandaj, semn că refacerea este una lentă. Compagno nu a putut juca în derby-ul cu CFR Cluj, după ce s-a ciocnit cu Darius Olaru. De altfel, nici mijlocaşul de la FCSB nu a putut juca.

Sursa: digisport.ro

Reclamă

Ce a spus Andrea Compagno după accidentare

Atacantul italian a anunțat că nu va mai juca în 2022.

“Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru multele mesaje primite. Au fost zile puțin complicate, dar mulțumind lui Dumnezeu, totul merge bine. Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și să nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două partide. Abia aștept să mă întorc în luptă alături de colegii mei pentru aceste culori!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

13 goluri în 18 meciuri are Andrea Compagno în actuala ediție a Ligii 1. Italianul este golgheterul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, după accidentarea lui Andrea Compagno

Din informaţiile Antena Sport, francezul Billel Omrani a fost alesul latifundiarului din Pipera. Leo Strizu şi Mihai Pintilii îl vor titulariza pe atacantul de 29 de ani, care tocmai a înscris primul său gol în tricoul vicecampioanei.

Billel Omrani a dezvăluit că îşi doreşte să înscrie şi în poarta echipei cu care a câştigat cinci titluri în campionatul României.

“Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu“, a declarat Billel Omrani la finalul meciului cu Chindia.

Recomandări
  • Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj
  • Imaginea cu atacantul italian

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și