Închide meniul

Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica când a semnat cu FCSB: „Nu a citit contractul!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 9:27

Reclamă
Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica când a semnat cu FCSB: „Nu a citit contractul!

Andrea Compagno a semnat cu FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Facebook FCSB

Andrea Compagno (26 ani) l-a şocat pe Mihai Stoica. Atacantul italian adus de la FC U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane a semnat cu FCSB fără să stea pe gânduri. Nici măcar nu a citit contractul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno nu a avut multe cerinţe când s-a înţeles cu FCSB. Golgheterul din Bănie a cerut un salariu de 15.000 de euro lunar şi 30.000 de euro la semnătura.

Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica când a semnat cu FCSB

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi se uită la ele, nu am ce face. E salariu 15.000 de euro şi 30.000 la semnătură. Eu aveam probleme în discuţiile cu agentul.

Cu Andrea nu am vorbit deloc, am dat mesaje, că e şi el interesat şi asta… Ideea e că azi-noapte, dacă vreţi să mă credeţi, nu a citit contractul şi contractele noastre sunt stufoase.

Altul putea să se uite, am mai avut care stăteau şi citeau. Nu a citit, doar l-a semnat. Da, cunoaşte fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Andrea Compagno este cel de-al 10-lea transfer realizat de FCSB în această vară, după David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Andrea Compagno, în culmea fericirii după ce a semnat cu FCSB

Andrea Compagno este în culmea fericirii după ce a semnat cu FCSB. Atacantul italian, transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948, a oferit prima reacție după ce a fost prezentat oficial la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno a semnat cu FCSB, după ce latifundiarul din Pipera a achitat suma cerută de Adrian Mititelu, în valoare de 1,5 milioane de euro. În plus, oltenii și-au asigurat și un procent de 10% dintr-un viitor transfer al atacantului de 26 de ani.

Gigi Becali și-a îndeplinit dorinţa și l-a transferat pe Compagno. „Am vrut un tanc în atac, iar acum îl am”, a anunțat, încă de aseară, patronul FCSB.

La scurt timp după ce a fost prezentat la FCSB, Andrea Compagno a oferit primele cuvinte în tricoul roș-albastru. „Tancul” lui Gigi Becali i-a anunțat pe suporteri că abia așteaptă să joace pentru echipa lui Nicolae Dică.

„Salut, sunt foarte fericit că am ajuns aici. Abia aștept să joc cât mai curând. Veniți la stadion, vă aștept, și forța roș-albaștrii!”, a spus Andrea Compagno, pentru FCSB TV, după ce a semnat cu vicecampioana din Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și