Închide meniul

Andrea Compagno, la un pas de plecarea de la FCSB! Echipa care oferă 400.000 de euro în schimbul lui

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 16:25

Reclamă
Andrea Compagno, la un pas de plecarea de la FCSB! Echipa care oferă 400.000 de euro în schimbul lui

Andrea Compagno, la un pas de plecarea de la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno este la un pas de plecarea de la FCSB. Gigi Becali a confirmat faptul că a primit o ofertă pe numele atacantului italian, fiind dispus să-l vândă pe acesta. Neftci Baku, fosta echipă a lui Adrian Mutu, este interesată de serviciile vârfului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul italian a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Vârful de 27 de ani a marcat doar patru goluri în acest sezon, în cele 22 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Andrea Compagno, la un pas de plecarea de la FCSB

Conform fanatik.ro, Neftci Baku este echipa care oferă 400.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno. În această iarnă, atacantul a mai fost şi pe radarul celor de la Bari, formaţie din Serie B, însă în cele din urmă, Gigi Becali pare decis să accepte propunerea azerilor.

Patronul de la FCSB s-a declarat dispus să-l cedeze pe Andrea Compagno pe suma de 400.000 de euro, după ce în vara trecută a plătit în schimbul său 1,5 milioane de euro, atunci când îl transfera de la FCU Craiova.

„Pentru Compagno am primit ieri o ofertă de 400.000 de euro şi cred că îl dau”, a transmis Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă

Neftci Baku, echipa interesată de Andrea Compagno, a fost şi ea în cantonament în Antalya, acolo unde şi-a făcut stagiul de pregătire şi FCSB. Oficialii azeri au fost cu ochii pe atacantul italian, fiind cazaţi în acelaşi hotel cu roş-albaştrii.

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno

S-a aflat decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera ar fi dorit să aducă un nou atacant la FCSB în această perioadă de mercato, în cazul în care fostul golgheter al roș-albaștrilor ar fi plecat de la echipă.

Pe lista vicecampioanei s-ar fi aflat un atacant spaniol, Jalen Blesa, jucător care este legitimat în prezent la FC Prishtina. Totuși, impresarul Florin Vulturar, care este apropiat de Gigi Becali, a făcut o dezvăluire care îi va dezamăgii pe fanii FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Florin Vulturar, Gigi Becali nu va mai face transferuri la FCSB în această perioadă de mercato, în cazul în care nu va apărea nimic neprevăzut.

”Nu este nimic adevărat cu atacantul din Albania. Pe Blesa de la Prishtina l-am văzut eu o dată, dar această pistă e închisă momentan, nu se face. Nici cu Ankeye nu este nimic.

Din punctul meu de vedere nu cred că mai vine cineva la FCSB, doar dacă nu apare ceva neprevăzut, patronul știe cel mai bine.

A semnat Antwi, este un jucător interesant, l-am văzut de 3-4 ori, are calități foarte bune, tehnică și viteză remarcabile, va face față la FCSB”, a spus Florin Vulturar, potrivit iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și