Închide meniul

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno: „L-am văzut eu”. Ce urmează în perioada de transferuri

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 17:57

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno: L-am văzut eu”. Ce urmează în perioada de transferuri

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno

Gigi Becali / Profimedia

S-a aflat decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera ar fi dorit să aducă un nou atacant la FCSB în această perioadă de mercato, în cazul în care fostul golgheter al roș-albaștrilor ar fi plecat de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lista vicecampioanei s-ar fi aflat un atacant spaniol, Jalen Blesa, jucător care este legitimat în prezent la FC Prishtina. Totuși, impresarul Florin Vulturar, care este apropiat de Gigi Becali, a făcut o dezvăluire care îi va dezamăgii pe fanii FCSB-ului.

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno. FCSB nu va mai face transferuri în această iarnă

Potrivit lui Florin Vulturar, Gigi Becali nu va mai face transferuri la FCSB în această perioadă de mercato, în cazul în care nu va apărea nimic neprevăzut.

Impresarul a dezvăluit faptul că zvonurile conform cărora Blesa ar fi ajuns la FCSB nu sunt adevărate și că ultimul transfer al vicecampioanei din această iarnă a fost Nana Antwi, de la FC Urartu, din Armenia.

”Nu este nimic adevărat cu atacantul din Albania. Pe Blesa de la Prishtina l-am văzut eu o dată, dar această pistă e închisă momentan, nu se face. Nici cu Ankeye nu este nimic.

Reclamă

Din punctul meu de vedere nu cred că mai vine cineva la FCSB, doar dacă nu apare ceva neprevăzut, patronul știe cel mai bine.

A semnat Antwi, este un jucător interesant, l-am văzut de 3-4 ori, are calități foarte bune, tehnică și viteză remarcabile, va face față la FCSB”, a spus Florin Vulturar, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali nu ar mai lua în calcul să aducă un nou atacant la echipă, datorită unei sugestii primite din partea lui Gică Hagi. „Regele” l-a sfătuit pe patronul de la FCSB să îl utilizeze pe Florinel Coman pe poziția de atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

Acord între Gică Hagi și Gigi Becali. Anunț despre plecarea lui Cristi Ganea

Există un acord între Gică Hagi și Gigi Becali! Cei doi au bătut palma pentru ca un jucător de la FCSB să ajungă la campioana Farul Constanța, în această perioadă de mercato.

Este vorba despre Cristi Ganea, fundaș care nu a impresionat în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous și care a căzut în dizgrațiile patronului, la puțin timp de la momentul în care era adus în lotul roș-albaștrilor.

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Cristi Ganea va pleca de la FCSB în această iarnă și va semna cu echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța.

Cele două părți și-au dat acordul, iar mutarea fundașului va fi anunțată curând de către oficialii clubului de la malul mării.

În perioada petrecută la FCSB, fundașul de 31 de ani, care a mai jucat în trecut la echipa lui Gică Hagi, în perioada în care aceasta se numea „Viitorul Constanța”, a adunat 8 meciuri pentru formația lui Gigi Becali, în care nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

De notat este faptul că Ganea are și un titlu de campion în palmares, cucerit chiar alături de Gică Hagi. Este vorba despre titul câștigat de Viitorul, în sezonul 2016/2017.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și