Închide meniul

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia de un antrenor din Liga 1: „Întotdeauna dă 100% când se află pe teren”

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 15:28

Reclamă
Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia de un antrenor din Liga 1: „Întotdeauna dă 100% când se află pe teren

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia de un antrenor din Liga 1

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andrea Compagno a fost lăudat în presa din Italia de Nicolo Napoli, cel cu care atacantul de la FCSB a lucrat la FC U Craiova 1948. Vârful pe care Becali a plătit 1.5 milioane de euro a fost convocat îm lotul preliminar al Squadrei Azzurra pentru meciurile cu Anglia şi Malta, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o persoană incredibilă, întotdeauna se pune la dispoziția antrenorului și echipei. Este un jucător de careu, extrem de puternic în apărarea balonului, iar una dintre calitățile sale este lovitura de cap, a înscris multe goluri sub comanda mea, dar și la Steaua (n.r. FCSB).

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia de un antrenor din Liga 1

Apariția numelui său pe lista lui Mancini i se datorează lui, a avut niște sezoane excelente, în special aici, în România. Mancini a luat o decizie bună să îl cheme pentru a vedea de aproape cum este și cum joacă.

În opinia mea, Compagno se poate descurca în echipa națională. Poate fi un atacant în plus chiar și pe final de joc, dacă e nevoie să întorci rezultatul sau să înscrie când e remiză. Întotdeauna dă 100% când se află pe teren”, a spus Napoli, pentru SerieANews.com, citat de sport.ro.

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei e unul clar: atacantul de la FCSB se află pe radarul Squadrei Azzurra de doi ani, timp în care italienii au devenit şi campioni europeni.

Reclamă

„Pe Compagno îl urmăresc de doi ani. Joacă meci de meci şi marchează des. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația”, a spus Roberto Mancini, despre atacantul de la FCSB, într-un interviu acordat pentru Il Mesaggero, citat de Gianluca Di Marzio.

Reacţia tatălui lui Andrea Compagno, după convocarea atacantului

Decizia lui Mancini a fost una care l-a uimit şi pe tatăl lui Compagno.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Reclamă 4 / 0/3

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și