Închide meniul

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 13:43

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno

Roberto Mancini, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno, după convocarea la naţionala Italiei e unul clar: atacantul de la FCSB se află pe radarul Squadrei Azzurra de doi ani, timp în care italienii au devenit şi campioni europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost cel care a anunţat convocarea lui Andrea Compagno în lotul lărgit, pentru duelurile din preliminariile EURO 2024, cu Anglia şi Malta.

Anunţul făcut de Roberto Mancini despre Andrea Compagno

„Pe Compagno îl urmăresc de doi ani. Joacă meci de meci şi marchează des. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația”, a spus Roberto Mancini, despre atacantul de la FCSB, într-un interviu acordat pentru Il Mesaggero, citat de Gianluca Di Marzio.

Decizia lui Mancini a fost una care l-a uimit şi pe tatăl lui Compagno.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Reclamă

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali

Adrian Mititelu s-a declarat convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că atacantul italian se va transfera pe o sumă considerabilă de la FCSB, chiar la finalul acestui sezon. Totodată, Mititelu este convins că vârful, recent convocat la echipa naţională a Italiei, va mai marca multe goluri şi în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

În privinţa unui viitor transfer al italianulu din Liga 1, Mititelu a mărturisit că Gigi Becali sigur va încasa o sumă considerabilă în schimbul italianului.

„Astă vară, milionul ăla jumate m-a ajutat foarte mult. M-a prins Gigi într-un moment în care banii ăia m-au ajutat foarte mult. Eu când am cerut 1 milion jumate, am cerut ca să nu-l mai vând, să scap de Gigi, că mă înnebunise. Şi când am văzut că-mi dă banii, mi-a fost ruşine să-i spun că nu vreau să-l dau.

Dar l-am dat cu inima îndoită. Nu neapărat că regret, dar dacă ar fi să-l am acum în curte să-mi dea un milion jumate, nu l-aş mai da!

Da, sută la sută (n.r. – Gigi Becali dă lovitura cu Andrea Compagno). Garantat va mai da minim 6-7 goluri până la vară, şi eu zic că la vara Gigi va avea ofertă de minim 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu.

Recomandări
  • Andrea Compagno a ajuns la FCSB pentru 1.5 milioane de euro
  • Compagno a fost convocat de Roberto Mancini în lotul prelilinar al Italiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și