Închide meniul

Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB: „Trebuie să scăpăm de asta! Altfel te bate oricine!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 12:08

Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB: „Trebuie să scăpăm de asta! Altfel te bate oricine!

Andrea Compagno poate pleca de la FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB
  • Ce a spus italianul

Andrea Compagno a avut un mesaj clar pentru colegii de la FCSB. Atacantul italian nu își explică lipsa de constanță în rezultate ale roș-albaștrilor. Golgheterul Ligii 1 a transmis că echipa lui trebuie să strângă rândurile și să adune victoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să scăpăm de lucrul ăsta! Abia am găsit o continuitate de rezultate, am avut 4 victorii la rând, apoi cu U Cluj am fost foarte slabi, iar cu Rapid din nou foarte buni.

Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB

Sincer, eu sunt la început. E abia a 3-a lună la mine. OK, încep să-mi dau seama, dar trebuie să aflu mai multe despre colegii mei, despre caracterul lor, atitudinea lor. E puțin ciudat. După meciul cu Rapid, cred că toți am înțeles că aia trebuie să fie atitudinea! La fiecare meci să intrăm cum am făcut-o cu Rapid. Sper că așa o să fie. Am vorbit între noi, e un drum pe care trebuie să mergem.

Reclamă

Dar explicația cu tinerețea lotului. Când ai jucători născuți în 1998 sau 1999, adică 23 sau 24 de ani, în fotbal nu prea mai ești tânăr. Avem calitate, doar continuitate ne mai trebuie. N-are nicio importanță că pe hârtie suntem foarte buni. Clasamentul de azi nu spune asta. Clasamentul zice că suntem pe la locul 6-7. Trebuie să ne ridicăm! Sper ca Rapidul să fie restartul pentru noi. Calitate avem, e clar! Doar constanță în atitudine ne mai trebuie. Altfel te poate bate oricine”, a spus Andrea Compagno, conform gsp.ro. 

Andrea Compagno a vorbit despre cel mai greu moment al carierei. Prin ce a trecut atacantul lui FCSB

Atacantul de la FCSB a recunoscut că a avut un salariu infim până să ajungă în România şi că au fost momente în care nu avea nici măcar bani de mâncare.

Reclamă

Au fost multe perioade când nu-mi mergea bine, nivelul la care jucam nu era prea mare. Salariul era și el mic. Aveam dificultăți chiar în a cumpăra mâncare. Dar mereu am găsit motivația să continui, niciodată nu mi-a fost frică după o perioadă grea. Știu că după momente grele vine mereu ceva frumos.

300-400 de euro pe lună. Și stăteam și cu iubita! A fost foarte greu. OK, eram tineri, copii, dar eram departe de casă. Nu a fost deloc ușor. Dar într-o perioadă grea, dacă ai încredere și muncești, vine și răsplata, soarele.

(Reporter: Cum îți luai motivația după așa ceva?) Pentru mine a fost la fel. Și când aveam 400 de euro, și acum pasiunea mea a fost la fel. Nu a schimbat nimic în mine. Întotdeauna am avut atitudine. Am trăit mereu cu visul că pot juca la cel mai înalt nivel. Acum așa este la Steaua (n.r. FCSB). Și sunt aici datorită acestei atitudini pe care o am. Sunt convins de asta„, a declarat Andrea Compagno pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno nu exclude varianta unei naturalizări

Andrea Compagno, vârful de la FCSB, nu exclude varianta unei naturalizări. Atacantul a declarat că întreaga sa carieră a fost una surprinzătoare, şi ca urmare nu exclude ca pe viitor să evolueze în tricoul echipei naţionale.

Vârful cotat la 900.000 de euro a fost transferat la începutul sezonului de către Gigi Becali, iar în 14 partide din toate competiţiile a marcat 8 goluri.

Cu toate că speră să evolueze pentru Squadra Azzura, vârful roş-albaştrilor nu exclude ideea ca pe viitor să îmbrace tricoul naţionalei României.

Pentru mine este o onoare mare să fiu întrebat asta, înseamnă că am făcut ceva bine. Dar trebuie să simți că acel loc e casa ta. Încă nu e așa pentru mine.

Mă simt foarte bine în România, dar cred că e prea devreme acum. Sunt italian, visul meu este Squadra Azzurra. Dar nu se știe, în viața mea totul a fost o surpriză. Vom vedea pe viitor”, a declarat Andrea Compagno.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”