Închide meniul

Andrea Compagno nu exclude varianta unei naturalizări! Ce a declarat vârful de la FCSB: „Nu se ştie, vom vedea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 22:17

Andrea Compagno nu exclude varianta unei naturalizări! Ce a declarat vârful de la FCSB: „Nu se ştie, vom vedea

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno, vârful de la FCSB, nu exclude varianta unei naturalizări. Atacantul a declarat că întreaga sa carieră a fost una surprinzătoare, şi ca urmare nu exclude ca pe viitor să evolueze în tricoul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este unul ditre cei mai importanţi jucători de la FCSB. Vârful cotat la 900.000 de euro a fost transferat la începutul sezonului de către Gigi Becali, iar în 14 partide a marcat 8 goluri.

Andrea Compagno nu exclude varianta unei naturalizări. Ce răspuns a oferit vârful de la FCSB

Andrea Compagno este golgheterul la zi din Liga 1, cu cele 16 goluri reuşite atât la FCSB, cât şi la FC U Craiova 1948. Întrebat despre o posibilă naturalizare, italianul a răspuns că visul său este naţionala Italiei, care a devenit campioana europeană la ultimul turneu final.

Cu toate că speră să evolueze pentru Squadra Azzura, vârful roş-albaştrilor nu exclude ideea ca pe viitor să îmbrace tricoul naţionalei României.

Pentru mine este o onoare mare să fiu întrebat asta, înseamnă că am făcut ceva bine. Dar trebuie să simți că acel loc e casa ta. Încă nu e așa pentru mine.

Reclamă

Mă simt foarte bine în România, dar cred că e prea devreme acum. Sunt italian, visul meu este Squadra Azzurra. Dar nu se știe, în viața mea totul a fost o surpriză. Vom vedea pe viitor”, a declarat Andrea Compagno, pentru gsp.ro.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Gigi Becali a anunţat ce antrenor îşi doreşte să numească. Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Andrea Compagno nu exclude varianta unei naturalizări
  • Ce a declarat vârful de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și