Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf după ce l-a vândut pe Andrea Compagno: „Dacă îmi explică cineva logica asta…”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 11:41

Gigi Becali, făcut praf după ce l-a vândut pe Andrea Compagno: Dacă îmi explică cineva logica asta…”

Gigi Becali a anunțat echipa pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a fost făcut praf după ce l-a vândut pe Andrea Compagno. Patronul de la FCSB este criticat în continuare pentru faptul că a renunțat la atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această iarnă, Compagno a fost vândut în China, la Tianjin Tiger, în schimbul sumei de 120.000 de euro. Acum, Gigi Becali a fost luat la țintă pentru faptul că a renunțat mult prea ușor la serviciile fostului golgheter.

Gigi Becali, făcut praf după ce l-a vândut pe Andrea Compagno

Agentul Bogdan Apostu este de părere că patronul de la FCSB a comis o mare greșeală prin vânzarea italianului. Acesta este de părere că Gigi Becali ar fi putut obține o sumă mult mai mare pentru acest transfer și că latifundiarul din Pipera s-a grăbit, atunci când a renunțat la omul pe care l-a cumpărat pentru 1,5 milioane de euro.

„Nici acum nu pot să înțeleg cum e posibil să fie lăsat să plece pe 120.000 de euro un jucător precum Compagno. Cred că a făcut rău echipei. Concurența ar trebui să existe mereu. Dacă vrei să fii o echipă puternică, e nevoie de concurență. Cât a dat pe el? Un milion și jumătate și l-a lăsat să plece după un an și jumătate și 20 de goluri marcate. Dacă îmi explică cineva logica asta…

Dacă nu marca niciun gol, înțelegeam. Eu refuz să cred că nu a existat vreo echipă care să nu plătească măcar 500.000 de euro. În afară de domnul Gigi Becali, nu cred că există alt patron în fotbalul românesc pe care să nu îl intereseze 400.000 de euro.”, a spus Bogdan Apostu, la digisport.ro.

Reclamă

Ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Presa din peninsulă a reacţionat după transferul lui Compagno în China. Iată ce a scris presa italiană despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB.

Italienii nu au uitat momentul în care Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile EURO 2024. În cele din urmă, selecţionerul Roberto Mancini nu l-a păstrat şi în lotul final pentru acele două jocuri.

”Cel mai prolific atacant italian din 2022, Andrea Compagno, părăsește România și Steaua (n.r. – FCSB): a decis să-și continue cariera mutându-se în China.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru isprăvile sale din România, Compagno l-a determinat pe Roberto Mancini să-l pună pe lista preliminară pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile Campionatului European.

Din decembrie anul trecut se vorbea despre un transfer, care s-a concretizat acum: a semnat un contract pe doi ani cu Tianjin Jinmen Tiger, în prima ligă chineză”, a scris calciomercato.com despre transferul lui Compagno în China.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și