Închide meniul

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB! Anunţul de ultim moment al lui Elias Charalambous

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 13:48

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB! Anunţul de ultim moment al lui Elias Charalambous

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno nu va fi în lot pentru duelul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Elias Charalambous a făcut anunţul, dezvăluind că atacantul italian are oferte pentru a pleca de la formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Andrea Compagno, în această iarnă. Patronul de la FCSB a dezvăluit că trei echipe se luptă pentru semnătura atacantului italian, printre acestea fiind şi Konyaspor.

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB

Elias Charalambous a declarat că Andrea Compagno nu a participat la ultimul antrenament al FCSB-ului, astfel că acesta nu va fi în lot pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul cipriot a confirmat că italianul are oferte, însă pentru moment, nimic nu s-a concretizat. Acesta s-a mai declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, pentru duelul cu oltenii.

„Andrea nu a fost cu noi la ultimele antrenamente, am fost informat că are oferte, cred că nu e nimic concret încă, nu a semnat, dar mâine nu va fi cu noi la meci. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit cu lotul pe care îl avem, trebuie să vorbim cu conducerea despre astfel de lucruri, ei decid ce jucători vin.

Reclamă

Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere, dar sunt fericit cu restul jucătorilor pe care îi avem, important e că avem fotbaliști de calitate. Când pierzi un jucător, pierzi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Gigi Becali, anunț despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunț despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Patronul vicecampioanei a făcut lumină în cazul transferului atacantului italian.

Patronul de la FCSB a confirmat faptul că a primit oferte pentru Andrea Compagno, inclusiv de la Konyaspor, informație care a apărut și în presa din Turcia. Totuși, Gigi Becali a menționat că mai are și alte 2 oferte pentru atacantul italian, fost golgheter al vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt vreo 3 oferte pentru Compagno, inclusiv Konya (n.r. Konyaspor) din Turcia. E posibil sa plece, dar încă nu e semnat nimic”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Sursa citată anterior anunță faptul că ofertele pe care le-a primit Gigi Becali sunt din Turcia și din Ungaria. La Konyaspor, italianul ar putea fi coleg cu internaționalul român Alexandru Cicâldău, care este împrumutat de la Galatasaray.

În momentul de față, Konyaspor se află pe locul al 19-lea în campionatul din Turcia, cu 21 de puncte, după cele 22 de etape disputate. De notat este faptul că locul respectiv duce la retrogradarea în eșalonul secund. Totuși, turcii sunt la un singur punct de o poziție care garantează salvarea, și la 2 puncte de echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep, care este pe locul 15.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și