Închide meniul

Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi! Gigi Becali este gata să vândă golgheterul de la FCSB: „Poate să plece!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 10:32

Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi! Gigi Becali este gata să vândă golgheterul de la FCSB: „Poate să plece!

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care este tentat să accepte propunerea primită pentru golgheterul de la FCSB. Atacantul de 27 de ani poate aduce 2.5 milioane de euro în conturile vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început deja „curăţenia” de vară şi a anunţat că renunţă la nu mai puţin de şapte jucători, după ratarea titlului. Latifundiarul din Pipera este dispus să îşi vândă şi golgheterul. La nici un an după ce l-a cumpărat de la FC U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane de euro, Gigi Becali ia în calcul să renunţe la cel mai bun marcator al roş-albaştrilor.

Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi

Compagno a făcut cel mai bun sezon din carieră şi a ajuns chiar sub „radarul” naţionalei Italiei. În această ediţie a Ligii 1 a marcat 20 de goluri în 33 de meciuri. Încă poate spera că va deveni golgheterul României. Are nevoie de o „dublă” în derby-ul FCSB – Rapid, pentru a-l egala pe Marko Dugandzic.

Din punctul meu de vedere, Compagno poate să plece de la FCSB dacă echipa care ne-a făcut o primă ofertă îmi dă 2.500.000 de euro, atât cât eu le-am cerut. Dacă vor accepta să îmi dea suma asta de bani, atunci îi voi da drumul lui Compagno. Echipa care îl vrea este de la arabi, dar nu vă pot spune care este numele ei. Dacă o să plece Compagno, eu voi mai aduce doi atacanți. Dar, dacă o să rămână la FCSB voi mai transfera doar un singur atacant.

Nu pot să zic că nu ne-am făcut treaba cu el. Stăteam destul de prost în atac până să vină Compagno la FCSB. Se vedea clar că nu avem un vârf de careu, iar Compagno de la echipa lui Adrian Mititelu era cel mai bun vârf din prima ligă pe acest post„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Omul de afaceri este pregătit să aducă şi întăriri la echipă. A anunţat deja că va aduce doi fundaşi centrali pentru a rezolva problemele din defensivă.

Primul jucător care a părăsit-o pe FCSB, după „finala” pierdută cu Farul, a fost Iulian Cristea. Şi Sorin Şerban va mai pleca, alături de Valentin Creţu, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Joonas Tamm şi Billel Omrani.

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani

Răzvan Oaidă a ajuns pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ratat titlul. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat în 34 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, şi a oferit două pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera nu era dispus să îl lase să plece liber de contract pe Oaidă şi a anunţat că vrea să obţină o sumă cuprinsă între 100.000 şi 200.000 de euro. A fost convins de jucător şi de agentul acestuia să „rupă” contractul fără pretenţii financiare.

Răzvan Oaidă ar putea reveni la FC Botoşani. Valeriu Iftime a recunoscut că îl doreşte. Mijlocaşul ar avea oferte şi de la alte echipe din Liga 1.

Oaidă e un jucător foarte bun, sunt sigur că pe noi ne-ar putea ajuta și că el și-ar putea revitaliza cariera la Botoșani. Acum nu știu exact dacă el vrea să vină la o echipă de nivelul nostru (n.r. – de ordin financiar).

O să vorbesc cu Marius (n.r. – Croitoru) despre situația lui, dar îl așteptăm cu brațele deschise”, a declarat Valeriu Iftime.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și