Închide meniul

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani. Anunţul făcut de Valeriu Iftime

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 18:14

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani. Anunţul făcut de Valeriu Iftime

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani

Răzvan Oaidă a fost pe "lista neagră" a lui Gigi Becali

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă nu duce lipsă de oferte şi ar putea ajunge la FC Botoşani. Valeriu Iftime ar putea să îl readucă la echipă pe mijlocaşul pe care îl vindea la FCSB, în 2019, pentru 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă a ajuns pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ratat titlul. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat în 34 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, şi a oferit două pase decisive.

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani

Latifundiarul din Pipera nu era dispus să îl lase să plece liber de contract pe Oaidă şi a anunţat că vrea să obţină o sumă cuprinsă între 100.000 şi 200.000 de euro. A fost convins de jucător şi de agentul acestuia să „rupă” contractul fără pretenţii financiare.

Răzvan Oaidă ar putea reveni la FC Botoşani. Valeriu Iftime a recunoscut că îl doreşte. Mijlocaşul ar avea oferte şi de la alte echipe din Liga 1.

Oaidă e un jucător foarte bun, sunt sigur că pe noi ne-ar putea ajuta și că el și-ar putea revitaliza cariera la Botoșani. Acum nu știu exact dacă el vrea să vină la o echipă de nivelul nostru (n.r. – de ordin financiar).

Reclamă

O să vorbesc cu Marius (n.r. – Croitoru) despre situația lui, dar îl așteptăm cu brațele deschise”, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

La finalul anului trecut, Oaidă a primit critici dure de la patron. „Încerc să nu pun la suflet, să mă concentrez pe fotbal și atât. Trebuie să fim puternici”, spunea jucătorul imediat după ce a fost ameninţat că va fi dat afară de la clubul roş-albastru.

Primul jucător care a părăsit-o pe FCSB, după „finala” pierdută cu Farul, a fost Iulian Cristea. Şi Sorin Şerban va mai pleca, alături de alentin Creţu, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Joonas Tamm şi Billel Omrani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce FCSB a ratat titlul. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu îl va cumpăra definitiv pe internaţionalul român, iar acesta ar putea reveni la formaţia de care aparţine, Rakow.

Deian Sorescu a fost transferat de FCSB de la Rakow la începutul anului, sub formă de împrumut. Pentru a-l transfera definitiv, Gigi Becali trebuia să plătească suma de aproximativ 900.000 de euro.

Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului…deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu. Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu.

Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
  • Răzvan Oaidă pleacă de la FCSB
  • Valeriu Iftime în aşteaptă la FC Botoşani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și