Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacție după ce a ratat din toate pozițiile în FC Argeș – FCSB 1-2: „Au fost enervante intervențiile lui Straton!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 23:23

Andrea Compagno, prima reacție după ce a ratat din toate pozițiile în FC Argeș – FCSB 1-2: Au fost enervante intervențiile lui Straton!”

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a oferit prima reacție după ce a ratat din toate pozițiile în FC Argeș – FCSB 1-2. Atacantul roș-albaștrilor nu a fost într-o zi bună și nu s-a regăsit pe lista marcatorilor la meciul din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și așa, FCSB a reușit să se impună, grație golurilor înscrise de Adrian Șut și Deian Sorescu, și a revenit pe podium în Liga 1.

Andrea Compagno, prima reacție după ce a ratat din toate pozițiile în FC Argeș – FCSB 1-2: „Au fost enervante intervențiile lui Straton!”

Atacantul italienilor a explicat că a fost scos din sărite de paradele lui Cătălin Straton, însă admite că cel mai important lucru este faptul că echipa a putut să se impună în cele din urmă.

„A fost un meci destul de greu pentru noi, dar știam că jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care nu aruncă niciodată mingea. Suntem fericiți că am câștigat cele 3 puncte. E important că echipa a câștigat și mergem înainte, chiar dacă eu am ratat. Pentru mine au fost enervante intervențiile lui Straton. Am ratat din orice poziție. Eu mi-am revenit după accidentare, mă simt bine acum, nu am scuze.

Astăzi asta a fost situația, de mâine lucrăm să fim mai buni în meciul următor. Ăsta-i fotbalul, important e că am câștigat toate cele 3 puncte și de mâine ne gândim la meciul următor. Campionatul e greu, iar pentru noi este important să ajugem în play-off cu cele mai multe puncte”, a declarat Andrea Compagno după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2: „A mutat foarte bine! A fost inspirat”

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2. „Mister” este convins că mutarea produsă la pauză, în tabăra roș-albaștrilor, a fost ordonată de patronul clubului din Berceni. După primele 45 de minute din Trivale, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat.

Valentin Crețu a intrat pe postul de fundaș dreapta, iar Deian Sorescu a urcat ca extremă dreapta, în locul lui Tavi Popescu. Cel din urmă a jucat în repriza a doua în linia mediană.

„Gigi mută foarte bine la pauză. Îl scoți pe Edjouma, unul dintre cei mai buni jucători. Mută foarte bine, îl bagă pe Crețu fundaș dreapta, pe Tavi la mijloc, lângă Olaru, și pe Sorescu în bandă dreapta. Iar în primele 15 minute chiar s-a simțit.

Reclamă 4 / 0/3

Eu consider că a mutat foarte bine și pe mine m-a surprins. Renunți la unul dintre cei mai în formă jucători din linia ofensivă, din ultima vreme. A fost inspirat. Poți să-l folosești pe Sorescu și pe alte poziții”, a spus Ilie Dumitrescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și