Închide meniul

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB: „Ne vom ridica și vom lupta la titlu!” Cum a reacționat după înfrângerea cu Farul

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 0:12

Reclamă
Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB: „Ne vom ridica și vom lupta la titlu! Cum a reacționat după înfrângerea cu Farul

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB

Andrea Compagno, gol la debut la FCSB / Captură Orange Sport

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastrous al roș-albaștrilor. Italianul a făcut un anunț războinic după înfrângerea cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e doar pe locul 13 în Liga 1 după opt etape, dar Compagno nu și-a luat gândul de la trofeul de campion.

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul. Cum ai zis, am venit acum. FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.

Compagno, gol la debut în Farul – FCSB

Andrea Compagno a marcat la doar două zile după transfer. Atacantul transferat pentru 1.5 milioane de euro a readus speranța în tabăra roș-albaștrilor, dar n-a fost suficient ca echipa lui Dică termine neînvinsă.

Andrea Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Farul – FCSB 3-1

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Reclamă 4 / 0/3

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și