Închide meniul

Andrea Compagno riscă să rateze derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Sunt șanse mici să joace!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 0:14

Reclamă
Andrea Compagno riscă să rateze derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Sunt șanse mici să joace!

Andrea Compagno are probleme medicale

Andrea Comagno, golgheterul lui FCSB / Profimediaimages

Andrea Compagno riscă să rateze derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Atacantul italian al vicecampioanei a încasat o lovitură în genunchi în timpul antrenamentului de vineri și are șanse mici să joace în duelul de pe Arena Națională. Vestea a fost oferită chiar de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a explicat de ce Compagno ar urma să fie menajat la partida cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este golgheterul FCSB-ului în actualul sezon din Liga 1, cu 14 reușite, dar are șanse minime să evolueze contra Universității Craiova.

Andrea Compagno riscă să rateze derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

Atacantul de 26 de ani a acuzat dureri la genunchi după antrenamentul de vineri și ar urma să fie menajat la meciul de pe Arena Națională.

„Sunt şanse mici să evolueze Compagno, ar fi riscant, nu cred… Vedem ce se va decide mâine, dar nu cred că are sens să riscăm, vin meciuri multe, trei în următoarea săptămână.

Nu cădem în plasa să spunem că riscăm că e meci important, meciul ăsta e la fel de important ca cel cu Petrolul, cel de la Piteşti. Tot punctele alea le luăm şi dacă batem acum şi dacă batem Petrolul.

Reclamă

Compagno e un jucător extrem de important şi trebuie să fim foarte atenţi, vedem cum se simte el mâine”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB nu se va putea baza la meciul cu oltenii nici pe Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor este suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute.

Reclamă 4 / 0/3

1,4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

În același timp, „Oracolul din Bălcești” spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și