Închide meniul

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre situaţia lui Andrea Compagno înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Este pe un drum bun!”

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 11:32

Reclamă
Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre situaţia lui Andrea Compagno înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Este pe un drum bun!

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova

Leo Strizu, la conferința de presă / Captură Youtube

Leo Strizu a făcut un anunţ de ultimă oră despre situaţia lui Andrea Compagno, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că atacantul italian se simte bine, şi există şanse mari să evolueze contra oltenilor lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno i-a speriat pe cei din staff-ul celor de la FCSB, cu câteva zile înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul italian a acuzat o problemă medicală, motiv pentru care a efectuat un RMN. Rezultatele au fost unele bune, iar o posibilă accidentare a golgheterului echipei a fost doar o sperietură pentru vicecampioni.

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre Andrea Compagno, înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Leo Strizu a dezvăluit că Andrea Compagno va fi în lotul echipei pentru partida de pe Arena Naţională, programată duminică, de la ora 20:00.

Antrenorul din acte al roş-albaştrilor a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Darius Olaru. Căpitanul roş-albaştrilor a început să plângă după meciul cu Voluntari, în care a încasat un cartonaş galben, motiv pentru care nu va evolua în partida cu Universitatea Craiova.

În acest context, Strizu a declarat că Olaru nu este de condamnat, deoarece presiunea şi dorinţa de a evolua şi-au spus cuvântul.

Reclamă

„În afară de Olaru, Compagno este pe un drum foarte bun. Eu cred că sunt șanse să fie în lotul pentru mâine. Ținând cont de ceea ce arată Olaru, de forma pe care o are, trebuie să ne așteptăm ca și alți jucători să lipsească de la unele meciului. Este inevitabil să nu beneficiezi de aportul lor când este nevoie în cursul campionatului.

Eu îl înțeleg, am fost fotbalist, este concentrare mare și îți mai scapă câteodată unele reacții negative. Nu este de condamnat, este o pierdere mare pentru noi”, a declarat Leo Strizu, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Andrea Compagno va fi apt pentru FCSB – Universitatea Craiova

Andrea Compagno va fi apt de joc pentru FCSB – Universitatea Craiova! A venit rezultatul RMN-ului efectuat vineri de atacantul italian. Roș-albaștrii au primit vestea pe care o așteptau cel mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

A venit rezultatul RMN-ului efectuat astăzi de Andrea Compagno. Conform gsp.ro, nu au fost identificate probleme medicale pentru atacantul italian, iar acesta va fi apt de joc pentru duelul de duminică cu Universitatea Craiova.

Al doilea cel mai bun marcator din campionatul României a stârnit panica în vestiarul roş-albaştrilor. Compagno a avut evoluţii extrem de apreciate, iar o posibilă accidentare de durată ar reprezenta o problemă uriaşă pentru staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute. 1.4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și