Închide meniul

Andrea Compagno s-a descătușat după a patra victorie la rând la FCSB: „Suntem o familie!” Ce a spus despre penalty-ul obținut cu Sepsi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2022, 23:19

Andrea Compagno s-a descătușat după a patra victorie la rând la FCSB: „Suntem o familie! Ce a spus despre penalty-ul obținut cu Sepsi

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno a oferit prima reacție după Sepsi – FCSB 0-1. Atacantul italian s-a descătușat după ce roș-albaștrii au bifat a patra victorie la rând în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a anunțat că jucătorii de la FCSB sunt ca într-o familie și vor lupta pentru câștigarea campionatului.

Andrea Compagno, prima reacție după Sepsi – FCSB 0-1

„Un meci foarte greu, știam cu cine jucăm, o echipă bună, cu antrenor bun, sunt fericit că am ajuns la a patra victorie la rând. Eu cred că faza e clară, arbitrul nu s-a gândit prea mult, a mers bine. Târnovanu a fost senzațional, cele trei puncte sunt pentru el. Această echipă a schimbat mulți jucători, sunt mulți noi, trebuie timp să contruiești o familie, un grup. Ușor, ușor ne-am revenit. Acum ne bucurăm și ne gândim la meciul viitor. Sincer, eu nu mă uit prea mult pe internet, trebuie să ne gândim la meciul următor. Cu Anderlecht avem meci greu, trebuie să jucăm bine. De mâine ne gândim la meciul din Europa„, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro. 

Laszlo Dioszegi a făcut crize de nervi la ratarea lui Tudorie

Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ratarea lui Alexandru Tudorie. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii. Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Imaginile s-au viralizat.

Reclamă

Compagno a adus victoria pentru FCSB

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul șase în Liga 1. Sepsi este pe poziția a opta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sepsi – FCSB 0-1
  • Reacția lui Andrea Compagno

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și