Închide meniul

Andrea Compagno, sfat pentru coechipieri și fani după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Mai bine nu ne uităm la clasament!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2022, 23:59

Andrea Compagno, sfat pentru coechipieri și fani după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Mai bine nu ne uităm la clasament!

Andrea Compagno, sfat pentru coechipieri și fani după Universitatea Craiova - FCSB 2-1: "Mai bine nu ne uităm la clasament!"

Andrea Compagno, în meciul cu Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în etapa a 11-a a Ligii 1. Andrea Compagno a marcat în Bănie, dar nu și-a putut ajuta echipa să câștige. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o primă reacție la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

Andrea Compagno, sfat pentru coechipieri și fani după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Reclamă

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno la digisport.ro.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasamentu. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fostu ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Pe ce loc e FCSB
FCSB, pe locul 14 în Liga 1

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Joonas Tamm a „îngropat-o” pe FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova

După gafele repetate ale lui Joyskim Dawa, a venit rândul lui Joonas Tamm să o „îngroape” pe FCSB. Fundașul adus de Mihai Stoica a fost păcălit de Jovan Markovic și a faultat în careu.

Tamm a fost depășit de Markovic în duel 1 vs. 1 și a avut o intrare din spate asupra adversarului. Arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri.

La penalty, și-a așezat balonul la 11 metri Bogdan Mitrea. Fundașul trecut și pe la FCSB a șutat imparabil, în plasa laterală.

Joonas Tamm a bifat 14 apariții în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile. A înscris trei goluri pentru roș-albaștri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și